NEDELJNI HOROSKOP DO  20. OKTOBRA 2019: Rak obnavlja staru bliskost, Devica u velikoj romantičnoj dilemi

Nedeljni horoskop za ljubav, posao i zdravlje od 13. do 20. oktobra 2019. godine!

STRELAC

14.10. - 20.10.2019.

LJUBAV: Intelektualni nivo ličnih odnosa biće veoma visok, a sve ostalo uglavnom će vas navoditi na nadmudrivanja. Stoga spustite loptu i razmislite što je zanimljivo oko vas i u vama. Probudite to. Razgovarajte, ali ne insistirajte na zagrljajima.

KARIJERA: Stići će zanimljive vesti i sad ćete moći raditi punim plućima. Cela situacija postaće vidno jasnija. Okolnosti će vam ići na ruku, a pravac u kom će se razvijati vaši poslovi biće sve stabilniji. Bićete ambiciozni.

ZDRAVLJE & SAVET: Oslobodite se napornih ljudi.

JARAC

14.10. - 20.10.2019.

LJUBAV: Ako ste još sami, malo bolje pogledajte osobe iz svoje radne sredine. Jedna poruka ili telefonski poziv mogao bi vam doneti vrlo prijatno poznanstvo, a kasnije možda i nešto više. Oni koji već jesu u vezama uživaće u svojoj svakodnevnici.

KARIJERA: Uvidećete da se umarate i da vam treba dvaput više vremena za obaviti stvari koje inače obavljate brže. Zato je potrebno pažljivo isplanirati radne sate i ekonomično koristiti snagu. Vi to dobro znate.

ZDRAVLJE & SAVET: Redovno se odmarajte i dovoljno spavajte.

VODOLIJA

14.10. - 20.10.2019.

LJUBAV: Većinu slobodnog vremena provodićete u samoći i sanjarenju. Ako već jeste u vezi, zbog nečega ćete biti pomalo otuđeni. Prilike za ljubav sami ćete izbegavati. Razmislite o sebi i svojim potezima. Otkrijte svoje slabe tačke.

KARIJERA: Mnogi će na poslu pokazati emocije ili će shvatiti koliko vole ono što rade. Otuda će proisteći i nova motivacija, još uporniji rad. Vaša predanost i energija za mnoge će biti zarazni. neki ćete pokrenuti nadređene da razmislite o planovima.

ZDRAVLJE & SAVET: Rado ćete odlaziti u šetnje.

RIBE

14.10. - 20.10.2019.

LJUBAV: Energija kojom ćete zračiti privlačiće čak i one koji vam inače nisu skloni. Ako tražite srodnu dušu i još ste sami, oslonite se u potpunosti na svoje samopouzdanje. Čak i ako u početku sve ne bude išlo glatko, stvari će se razviti u vašu korist.

KARIJERA: Radna nedelja biće „šarena“. S jedne strane, jedva ćete čekati da se izrazite i pokažete što sve možete, a s druge strane, o nekim temama biće mudrije ćutati ili ih odložiti. Najbolje će proći oni koji će umeti da balansiraju. Budite budni.

ZDRAVLJE & SAVET: Sledite svoj unutrašnji glas.

Izvor: Ehoroskop
Prenošenje originalnog sadržaja potpisanog sa Lepa & Srećna dozvoljeno je isključivo uz linkovanje na taj tekst!

bonus video
ostavite komentar
Inicijalizacija u toku...
instagram
Artikal Instagram za ceo sajt