NEDELJNI HOROSKOP DO  20. OKTOBRA 2019: Rak obnavlja staru bliskost, Devica u velikoj romantičnoj dilemi

Nedeljni horoskop za ljubav, posao i zdravlje od 13. do 20. oktobra 2019. godine!

LAV

14.10. - 20.10.2019.

LJUBAV: Vaš privatni život bi će dinamičniji nego kod većine drugih ljudi. Ovi dani mogli bi doneti poznanstvo koje će u vama probuditi iskrene emocije. Mnogi će biti iznenađeni. Biće poziva za zabave, a oni u dužim vezama obnoviće svoj odnos.

KARIJERA: Došlo je vreme kad sve u vezi s poslom možete sagledati u celini. To će vam razbistriti pogled i definisati plan za dalje. Posla će biti, a dosta toga zavisiće od vas. Utoliko ćete osećati i teret odgovornosti, no radićete dobro.

ZDRAVLJE & SAVET: Budite suzdržani u reakcijama.

DEVICA

14.10. - 20.10.2019.

LJUBAV: Neko od vaših prijatelja bi mogao da vam se veoma svidi. Možda ćete se dvoumiti da li sačuvati lepo prijateljstvo ili se upustiti u ljubavnu vezu. U svakom slučaju, ako slušate svoje srce, ne možete pogrešiti. Oni u dužim vezama biće dobro.

KARIJERA: Niste potpuno svesni svojih mogućnosti. Od vas se očekuje više i bolje zato što ste za to sposobni. Potrudite se da odradite ono što morate, a onda se posvetite onom što želite. Tako ćete napredovati na duže staze, a to je uvek stabilnije.

ZDRAVLJE & SAVET: Bolje se povežite s mladima.

VAGA

14.10. - 20.10.2019.

LJUBAV: Biće malo manje događaja, ali vaš ljubavni život i dalje će biti relativno dobar. Moguće je da ćete smanjiti izlaske, a više uživati kod kuće u društvu najdraže osobe. Oni koji su još sami ljubav bi mogli naći na sasvim običnim mestima.

KARIJERA: Dani su dobri za sređivanje sitnijih poslova. I oni uhodani, ali ne prezahtevni, ići će vam od ruke. Ako se pak želite upustiti u nešto veće, ambicioznije, ovo nisu savršeni dani za takvo nešto. Možete krojiti planove i razrađivati detalje.

ZDRAVLJE & SAVET: Odmerite dobro svoje reči.

ŠKORPIJA

14.10. - 20.10.2019.

LJUBAV: Postaćete mirniji i tiši. Jedino ćete rado pričati. Voljena osoba s olakšanjem će primetiti da ste se smirili. Oni koji su još sami mogli bi početi osećati bliskost s jednom osobom s kojom ih se po ničemu ne bi moglo spojiti. Tu je sve zasad upitno.

KARIJERA: Kako nedelja bude odmicala, vama će postajati sve jasnije da se vaši poslovi dugoročno počinju stabilizovati. Ova spoznaja podstaknuće vas na razvoj novih planova. Ipak, nedostajaće vam energije da ih odmah ostvarite.

ZRAVLJE & SAVET: Ne ulazite u rasprave sa saradnicima.
Prenošenje originalnog sadržaja potpisanog sa Lepa & Srećna dozvoljeno je isključivo uz linkovanje na taj tekst!

bonus video
ostavite komentar
Inicijalizacija u toku...
instagram
Artikal Instagram za ceo sajt