PUN MESEC VEČERAS DONOSI OGROMNU PROMENU: od 22 h morate se suočiti sa njom, a evo šta morate da izbegnete

13. oktobra pun Mesec ulazi u znak Ovna i sa sobom donosi period u kome se donose važne odluke.

Pun Mesec u Ovnu sada je u kombinaciji sa Plutonom, koji donosi promenu raspoloženja. Mnogi znaci će se osećati nemoćno pred promenama koje dolaze, ali uskoro će i osetiti nalet pokretačke energije. Bitno je fokusirati se na ono najbolje, kako negativne misle ne bi preovladale.

Što se tiče ljubavi, ovaj period je idealan za rešavanje starih problema. Parovi koji su imali nerešene sukobe, sada će jasno uvideti sve prednosti i mane svog odnosa. Pogodno vreme za ljubavne odnose trajaće do 27. oktobra i do tada treba pokazati emocije i strasti koje su bile skrivene.

Pun Mesec u oktobru donosi i promene na polju finansija i posla. Sada je pravi trenutak za biranje karijere, za napredovanje i za preusmeravanje. Znaci Zodijaka suočiće se sa svojim željama, pa je moguće i napuštanje posla i započinjanje novog. Takođe, pogodan je momenat za osnivanje posla i sopstvenog biznisa.

Pun Mesec u Ovnu podstaći će vas da reagujete i da odlučujete! Možda će vam se činiti da je sve došlo brzo i da niste na to spremni, ali upravo u ovom Mesecu, sve ono što ste dugo priželjkivali - jednostavno se ostvaruje.

Izvor: Mogu ja to sama
Prenošenje originalnog sadržaja potpisanog sa Lepa & Srećna dozvoljeno je isključivo uz linkovanje na taj tekst!

bonus video
ostavite komentar
Inicijalizacija u toku...
instagram
Artikal Instagram za ceo sajt