NEDELJNI HOROSKOP OD 29. SEPTEMBRA DO 5. OKTOBRA 2019: Rak opterećen finansijama, Vagu će avantura skupo koštati

Nedeljni horoskop najavljuje potrebu za balansom i tolerancijom, ali upozorava na neodlučnost i sklonost ka površnosti.

STRELAC (23.11 - 21.12)

Posao

Ovo je pravo vreme da napravite malu reorganizaciju. Čišćenje kako u svom domu tako i na radnom mestu stvoriće vam ambijent za realizaciju mnogih novih poslovnih projekata. Pojačavaju se vaše novčane preokupacije, partnerstvo i dugoročna ulaganja. Od vas se traži da promenite neke navike i prilagodite se novim okolnostima.

Ljubav

Vaše bezazleno koketiranje preti da vas uvuče u vezu iz koje ćete se teško izvući. Ako želite da izbegnete skandale, savladajte sebe i ne podležite iskušenju. Sva vaša pažnja je usmerena na problematičnu situaciju s voljenom osobom. Nakon velikih turbulencija, predstoji veliko olakšanje.

Zdravlje

Čuvajte se infekcija.

JARAC (22.12 - 20.1)

Posao

Proverite dokumenta, uslove putovanja kao i sredstva koja su vam potrebna. Previdi mogu da vam zakomplikuju ovu nedelju. Koncentracija vam nije na zavidnom nivou. Uglavnom razmišljate o uživanju i relaksaciji. Duhom ste daleko od mesta boravka, pa bi bilo poželjno da se ove nedelje spustite na zemlju, u protivnom, sledi vam bolan povratak u realnost.

Ljubav

Imate šansu da neke svoje želje, koje su do sada bile neshvaćene, konačno predstavite i dobijete podršku voljenog bića. Sledi vam upoznavanje s interesantnom osobom koju ste znali iz viđenja. Budite strpljivi, jer nestabilno raspoloženje može da prozrokuje bespotrebne sukobe.

Zdravlje

Pazite se povreda.

VODOLIJA (21.1 - 19.2)

Posao

Nesigurni ste u svojim namerama. Moguće je malo poboljšanje raspoloženja iako neki problemi još postoje. Pod velikim ste pritiskom. Na vama je da sprovedete odluke koje se ne tiču samo vas. S druge strane, potrebna vam je podrška saradnika, ali je ne dobijate. Možda je ovo prilika da preuzmete potpunu odgovornost i stvari završite sami.

Ljubav

Vrtite se u krug. Rešenje se nalazi ispred vas, ali vi se uporno držite stare priče koja opravdava svu blokadu u kojoj ste se našli. Odgovornost svaljujete na bližnje, zaboravljate da ste vi kreator svoje sreće. Voljena osoba donosi dragoceno rešenje.

Zdravlje

Glavobolja.

RIBE (20.2 - 20.3)

Posao

Imate osećaj da vas neko ugrožava. Pobeda je moguća uz veliku borbu ukoliko budete istrajni. Mnogi od vas će u ovom periodu, na poslu, osetiti povećanu tenziju koja je rezultat promena koje su na pomolu, a nad kojima nemate nikakvu kontrolu. Možda je vreme da analizirate svoje unutrašnje porive, zbog čega ne prihvatate odstupanja, pa makar i simbolična.

Ljubav

Situacija nije sasvim stabilna. Imate mnogo planova i očekujete da ubrzo pokrenete neki od njih. Na žalost, u ovom periodu vam ne sleduju krupniji pomaci na ovom polju, osim što će vas postupci voljene osobe navesti da razmislite da li je put koji ste smislili najpovoljniji za vas.

Zdravlje

Alergije.

Astrolog: Suzana Ban

Izvor: Astrosvaštara
Prenošenje originalnog sadržaja potpisanog sa Lepa & Srećna dozvoljeno je isključivo uz linkovanje na taj tekst!

bonus video
ostavite komentar
Inicijalizacija u toku...
instagram
Artikal Instagram za ceo sajt