NEDELJNI HOROSKOP OD 29. SEPTEMBRA DO 5. OKTOBRA 2019: Rak opterećen finansijama, Vagu će avantura skupo koštati

Nedeljni horoskop najavljuje potrebu za balansom i tolerancijom, ali upozorava na neodlučnost i sklonost ka površnosti.

LAV (23.7 - 22.8)

Posao

Oko vas se gomila negativna energija koju ste vi pokrenuli. Čini vam se da vas okruženje iscrpljuje, a zanemarujete to da i vi njih, svojim rigidnim stavom, opterećujete. Ne zaboravite, ono što stiže do vas je srazmerno onom što dajete. Preispitujete se šta ste mogli da rešite na drugačiji način. Ne donosite zaključke jer ste skloni pogrešnoj proceni.

Ljubav

Postoji opasnost da brzopleto donesete odluku koja vam ne bi donela pravo rešenje. Idealno bi bilo kada biste, pre bilo kakvog konkretnog poteza, još jednom dobro o svemu razmislili. Možda uzrok vašeg nezadovoljstva leži u značajnom padu energije koji jasno ne osvešćujete.

Zdravlje

Čuvajte pluća.

DEVICA (23.8 - 22.9)

Posao

Okolnosti vas navode da donesete odluku koja vam se ne sviđa. Spremni ste na to, ali to vas muči jer mislite da je ponižavajuće po vas. Ne uzimajte sve k srcu, ako je u cilju višeg interesa, nije strašno ponekad pokoriti se. Umor, koji vas već izvesno vreme muči, uzima svoj danak. Za svakodnevne poslove potrebno vam je više truda nego obično.

Ljubav

Osećate se kao da ste pod velikim pritiskom, a to vam smeta. Voljenoj osobi je potrebna podrška i nema dovoljno razumevanja za vašu hroničnu džangrizavost. Pojačana fizička aktivnost, šetnja ili trčanje, mogu vas okrepiti, ali samo pod uslovom da nisu pod prisilom.

Zdravlje

Melanholija.

VAGA (23.9 - 22.10)

Posao

Iščekujete promene koje se sve više bliže. I kao što to obično biva, minuti vam postaju kao godine. Nestrpljivost vas remeti, neophodno je da pronađete način da se relaksirate. Uzdajte se u sebe jer vas očekuju povoljni razgovori, pregovori pa i ugovori, kao i stabilizacija na polju finansija. Budite istrajni u svemu što radite jer su pred vama dobre prilike.

Ljubav

Moguć je zanimljiv susret sa osobom s kojom je ljubavna veza nemoguća. Prihvatite izazov ali držite sve u tajnosti jer vas kasnije ta avantura može skupo koštati. Čeka vas važna lekcija u kojoj morate da savladate neodlučnost, jednu od vaših osobina koja često radi protiv vas.

Zdravlje

Bolovi u sinusima.

ŠKORPIJA (23.10 - 22.11)

Posao

Previše očekujete od nekih pregovora. Teme nisu važne, vi ste im dali na značaju. Ne trošite uludo reči, naročito ako je preko puta vas neko kome ne verujete. Oslonite se isključivo na svoje sposobnosti, rad, trud i odricanja, jedino ćete na taj način ostvariti očekivani uspeh. Sav novac koji vam dođe na neki brži i lakši način, tako će i da ode.

Ljubav

Na ovom polju su moguće komplikacije. U prošlosti ste slavili malu pobedu kojom ste partneru jasno dali do znanja šta želite. Danas to dolazi na naplatu, a vaš autoritet može biti poljuljan ukoliko svoj ego ne obuzdate na vreme. Vaša posesivnost postaje naporna za sve, čak i za vas.

Zdravlje

Čuvajte se povreda.
Prenošenje originalnog sadržaja potpisanog sa Lepa & Srećna dozvoljeno je isključivo uz linkovanje na taj tekst!

bonus video
ostavite komentar
Inicijalizacija u toku...
instagram
Artikal Instagram za ceo sajt