NEDELJNI HOROSKOP DO 6. OKTOBRA 2019: Devici se otvaraju ljubavna vrata, Rak treba da prihvati poziv

Nedeljni horoskop od 30. septembra do 6. oktobra 2019: početak oktobra obeležiće Venera u kvadratu s Plutonom, a ubrzo nakon toga i Sunce u kvadratu sa Saturnom!

LAV

LJUBAV: Bićete zatvoreniji više nego inače. To će katkad izazivati zbrku u odnosima jer drugima nećete biti jasni. Pazite da takvim stavom ne propustite dobru ljubavnu priliku ili da neko ne odustane od udvaranja prema vama. Dajte do znanja do čega vam je stalo.

KARIJERA: Možete više od onog što mislite. Ugledni ljudi će vas podržati, ali još ne stižu potrebna priznanja. Zbog svega treba će vam dodatno strpljenje. Radite dalje bez previše pitanja, jer uskoro ćete dobiti očekivano. Budite profesionalni i ozbiljni.

ZDRAVLJE & SAVET: Otkrijte svoje talente.

DEVICA

LJUBAV: Idućih dana će vam se sve više otvarati ljubavna vrata. Primetićete po tome što se opet sve češće smejete ili što voljena osoba opet počinje da vas podržava. Počećete da dišete punim plućima i priuštićete sebi i voljenoj osobi više uživanja.

KARIJERA: Dobićete očekivane odgovore. Sad možete da nastavite da radite mirnije, a i planiranje se može nastaviti sa svim potrebnim informacijama. U poređenju sa drugima oko vas, vi ćete delovati sigurno i stabilno. Budite ono što jeste.

ZDRAVLJE & SAVET: Umetnost će vam osvežiti i ulepšati dane.

VAGA

LJUBAV: Sad već možete da lakše komunicirate s voljenom osobom. Tako će na dnevni red doći i preispitivanja nekih dilema iz vaše ljubavne prošlosti. Partner će vas rado saslušati, ali isto očekuje i od vas. Imajte to na pameti kad počnete da se poveravate jedno drugom.

KARIJERA: Saradnja između vas i drugih obnoviće se uz pomoć novih informacija koje su se čekale. Sve će biti postavljeno na novim osnovama, a vi bi trebalo da se nađete u novoj ulozi. Trebaće vam neko vreme da se prilagodite.

ZDRAVLJE & SAVET: Zanemarite predrasude, budite otvoreni.

ŠKORPIJA

LJUBAV: Bićete zanimljivi drugima i u svakom trenutku spremni za razgovore. Mnogi će razvijati svoju društvenu crtu. Ako već jeste u vezi, partner će biti sklon da se više veže za vas. Ipak, nešto će nedostajati. Kasnije ćete shvatiti šta je to.

KARIJERA: Osetićete blagi pad interesovanja za posao. Pokušavaćete da obnovite neke stare kontakte koji obećavaju. To će zapravo biti najbolji deo radne sedmice. Sve ostalo biće vam pomalo dosadno. Na neki način, najbolje će biti onima koji ne rade.

ZDRAVLJE & SAVET: Ko može neka otputuje.
Prenošenje originalnog sadržaja potpisanog sa Lepa & Srećna dozvoljeno je isključivo uz linkovanje na taj tekst!

bonus video
ostavite komentar
Inicijalizacija u toku...
instagram
Artikal Instagram za ceo sajt