VIKEND HOROSKOP DO 30. SEPTEMBRA 2019: evo koji je najbolji dan za pomirenje i rešavanje sukoba

Planeti ljubavi i sreće u harmoničnom su odnosu: Venera u Vagi u sekstilu je s Jupiterom u Strelcu, pa ovaj mlad Mesec omogućuje i da odredite nameru da u svoj život unese više ravnoteže, ljubavi, prijateljstava i bilo koje vrste odnosa koje možete zamisliti. Zahvaljujući Vagi, ovaj Mesec u vaš život donosi i više lepote u svakom obliku.

U nedelju će Venera obrazovati sekstil sa Jupiterom, darujući nam samo najlepše stvari. Ovo je aspekt koji nam pruža izobilje, srećne okolnosti i podršku u našim odnosima. Ne zaboravite da ugodite sebi! Izađite na neko fino mesto ili se počastite odlaskom u šoping. Nedelja je dan u kojem je potrebno da oživimo ljubav, zanos i inspirišemo nekoga na radost života!

Nedelja je i sjajan dan za razgovor s članovima porodice i to o tajnama ili nekim teškim informacijama, koje su u prošlosti bile osetljive, kao i o zamršenim odnosima s nekim članovima porodice jer ovo je dobar dan za rešavanje bilo kakvih sukoba. To će omogućiti isceljenje i osloboditi vas velikog tereta. U nedelju možete poboljšati svoj život brinući se o sebi i dajući sebi predah, dovoljno vremena da analizirate i preradite informacije te na temelju toga nešto preduzmete.

Ovo je još jedan sjajan dan za sve kreativne ljude, da nađu način da se izraze ili rade na svom remek-delu. Uz to, imaćete sposobnost da se izrazite na najbolji mogući način o onome što želite - iskoristite to!

Izvor: Profesionalna astrologija / Sensa.hr
Prenošenje originalnog sadržaja potpisanog sa Lepa & Srećna dozvoljeno je isključivo uz linkovanje na taj tekst!

bonus video
ostavite komentar
Inicijalizacija u toku...
instagram
Artikal Instagram za ceo sajt