NEDELJNI HOROSKOP DO 29. SEPTEMBRA 2019: Lav zabrinut zbog emotivne distance, Devica pred divnom ljubavnom pričom

Nedeljni horoskop obeležiće kvadrat Jupitera i Neptuna 21. septembra 2019. godine - čitava nedelja biće obojena ovim kretanjem!

LAV

LJUBAV

Distanca koju ćete primećivati u emotivnim odnosima ponekad će vas zaista zabrinjavati. Prihvatite je kao priliku da poradite na svojoj unutrašnjoj ličnoj inventuri. Ovo je prolazna faza kroz koju morate proći. Nema vam druge.

KARIJERA

Izađite u susret jednoj osobi koja nije sigurna kako da obavi zadato. Budite otvoreni i kooperativni, jer se u krajnjoj liniji radi o zajedničkim rezultatima koji će kasnije doći. Zahvalnost koja će uslediti biće vam novi motiv za rad.

ZDRAVLJE & SAVET

Čovek je čoveku lek.

DEVICA

LJUBAV

Još nije sasvim sazrelo vreme za velike ljubavne poduhvate, ali slutite da će oni uskoro možda doći na dnevni red. Zato maštate i planirate u tišini. Oni koji su u vezama voleće na diskretan način i bez previše zahteva.

KARIJERA

Čini se kao da svi nešto čekaju, ali vi više nećete čekati ništa. Jednostavno ćete znati da se kockice slažu sve većom brzinom, a na vama je da se prilagođavate najbolje što znate. To će ići lako uz malo samokontrole. Prilike su tu.

ZDRAVLJE & SAVET

Povremeno usporite.

VAGA

LJUBAV

Vaši emotivtni odnosi biće dobri, ali nećete imati razloga za oduševljenje. Ova monotonija ponekad će biti razbijena malim svađama ili provokacijama. Ne dajte im da se razviju. Ostanite mirni i čuvajte ono što imate. Isplati se.

KARIJERA

Zamislićete se nad svojom budućnošću, a posebno nad svojim talentima. Shvatićete da oni nisu do kraja izraženi i iskorišćeni. Tražićete načine kako da ih uklopite u posao koji radite, a neki će se upustiti u novi posao sa strane.

ZDRAVLJE & SAVET

Upornost se isplati ako znamo svoj cilj.

ŠKORPIJA

LJUBAV

Razmišljaćete i analiziraćete šta nedostaje u vašem emotivtnom životu. Imaćete potrebu za povlačenjem, a vaše ljubavno raspoloženje biće klimavo. Smanjićete svoja ljubavna očekivanja i postati pravi realista.

KARIJERA

Mnogo posla je pred vama, a uz to idu i napori. Ovih dana osetićete da vam ponekad nedostaje i sabranosti za sve što treba da odradite. Ništa čudno. Zato je važno da se još bolje organizujete kako biste bili efikasniji. Dobar plan je pola posla.

ZDRAVLJE & SAVET

Idite ranije na počinak.
Prenošenje originalnog sadržaja potpisanog sa Lepa & Srećna dozvoljeno je isključivo uz linkovanje na taj tekst!

bonus video
ostavite komentar
Inicijalizacija u toku...
instagram
Artikal Instagram za ceo sajt