NEDELJNI HOROSKOP OD 26. AVGUSTA DO 1. SEPTEMBRA 2019: Ovan ulazi u ljubavni haos, Strelac gori u tihoj čežnji

Škorpija konačno sama kreira svoju sudbinu, Vage su spremne za ljubavni obračun.

LAV

Posao

Veoma ste angažovani, posebno ako radite u privatnoj firmi ili planirate privatan biznis. Dobro razmislite pre nego što se upustite u nešto što može prevazići vaše snage, kako psihičke tako i fizičke. S druge strane, ne propuštajte dobre šanse, posebno na preporuku Strelca ili Ovna. Nije trenutak za finansijske transakcije niti za kupovinu nekih stvari, posebno elektronske opreme ili novog automobila.

Ljubav

Moguće je da ste predmet kritike kako partnera tako i vaših bližnjih. Svi bi da vam daju neki savet, a vi malo šta od toga svega prihvatate. Možda bi bilo mudrije da se poverite nekome ko dobro poznaje i vas i vašeg partnera.

Zdravlje - Brinite o svom zdravlju, nežniji ste nego što misliste.

DEVICA

Posao

Mogli biste imati mnogo uspeha u radu sa strancima. Ipak, budite oprezni jer nije svejedno koja država je u pitanju. Sledite svoju intuiciju i savete Škorpije ili Jarca. Dobro se snalazite u finansijama, ali samo dok štedite. Dva puta merite jednom secite, jer u protivnom ćete ući u minus na računu. Platite zaostale račune.

Ljubav

Ne odgovora vam ovaj period, pogotovo što ste u poslednje vreme sumnjičaviji nego inače. Dobijate ponude s više strana za izlaske, a vi mislite na nekoga koga ste povremeno viđali negde u inostranstvu, ili ko dolazi iz drugog mesta. Nije vreme za eksperimentisanje ni u jednoj sferi života.

Zdravlje

Više se šetajte u prirodi.

VAGA

Posao 

Situacija se popravlja zahvaljujući vašoj angažovanosti, ali i spremnosti da prihvatite saradnju pod nekim novim, vrlo povoljnim uslovima. Ne odbijajte ništa na neviđeno jer vam se čini da ponuda nije dobra. Naprotiv, može biti ono na šta ste dugo čekali. Bez obzira na to koliko drugi misle da ste skloni trošenju, vi u stvari uvek imate neki dinar sa strane. Tako se osećate sigurnijim.

Ljubav

Vreme je za obračun, ali pazite kako to izvodite, jer vaše reči često su ubojitije od svakog oružja. Partner će pokušati da minimizira svoje grehe, ili da ih ne prizna. Još ima onih koji bi želeli da budu s vama.

Zdravlje

Smanjite obroke.

ŠKORPIJA

Posao

Sve što vas je do sada pritiskalo, neizvesnost, sumnja i strah - nestaće. Konačno ćete početi sami da kreirate svoju sudbinu, što je u ovom trenutku za vas najbolje. Moguć je dobar dogovor sa Ovnom ili drugom Škorpijom. Ne dozvolite da drugi upravljaju vašim finansijama, vi to najbolje radite. Budite malo štedljiviji.

Ljubav

Vi polako ispitujete teren za ono što će doći. Ne budite previše direktni, možete reći i nešto što ne mislite, pa ćete sledeće sedmice morati da se pravdate. Ako ste muškarac, u boljoj ste poziciji nego ako ste žena.

Zdravlje

Bavljenje sportom može vam doneti samo dobro.
Prenošenje originalnog sadržaja potpisanog sa Lepa & Srećna dozvoljeno je isključivo uz linkovanje na taj tekst!

bonus video
ostavite komentar
Inicijalizacija u toku...
instagram
Artikal Instagram za ceo sajt