NEDELJNI HOROSKOP DO 26. AVGUSTA 2019: Jarac ima ogromnu šansu za novu ljubav, Vodolija se povlači u samoću

Bik mora da nađe motivaciju, Devica će sresti osobu koja će je veoma zainteresovati!

NEDELJNI HOROSKOP DO 26. AVGUSTA 2019: Jarac ima ogromnu šansu za novu ljubav, Vodolija se povlači u samoću Foto: Shutterstock

Nedeljni horoskop od 19. do 26. avgusta 2019. godine!

Ovan

LJUBAV: Verovatno ćete se osećati nezainteresovano za neka značajnija ljubavna preduzimanja. Rezultat je to zasićenja svakodnevicom i potraga za akcijom koje nema. Oni koji su u dužim vezama neka održavaju solidan status quo.

KARIJERA: Pred vama su nešto zahtevniji poslovni dani u kojima se povećava odgovornost, a sa njima idu i kontrole poslovanja. Zato budite spremni na sve, setite se svega onoga što ste do sada postigli i sa punim pravom se prezentujte.

ZDRAVLJE&SAVET: Osigurajte sebi više odmora.

Bik

LJUBAV: U vašim ličnim odnosima vladaće ležernost i opuštenost. Mnogi parovi uživaće bez pritiska da negde moraju da izađu ili nešto nekom dokažu. Biće i onih koji će biti skloniji povlačenju i skrivanju emocija. Ne analizirajte previše.

KARIJERA: Setite se samo koliko ste postigli u prošlosti kako biste motivisali sami sebe za budućnost. Kada vam pruže nešto veliko, a vi posumnjate da to nije moguće ili da vi to ne možete, sami sebi pravite zatvoren put.

ZDRAVLJE&SAVET: Vežbajte u prirodi.

Blizanci

LJUBAV: Ako je do sada bilo prazinina u ljubavi, ovih dana dočekaćete bolje prilike. Baš tako će se polako i postepeno vaš privatni život poboljšavati, a onda će se i osmeh polako vraćati na vaše lice. Nemojte ništa forsirati i sve će biti dobro.

KARIJERA: Najradije biste se povukli u kući i radili nešto iz vlastite kuhinje ili sobe. Neki će ove uticaje iskoristiti za prave kućne radove pa će čim se završi radno vreme otići sa posla kući, gde će se pretvarati u prave majstore.

ZDRAVLJE&SAVET: Idite ranije na spavanje.

Rak

LJUBAV: Očekuje vas neverovatna zabava. Moguće je da će vas neko iritirati, ali nećete dozvoliti da budete isfrustrirani. Setićete se onih malih pažnji koje ljudima znače. Posebno prema vama dragoj osobi.

KARIJERA: Sarađivaćete sa svima oko sebe i to vrlo delotvorno. Mnoge će oči biti uprte u vas i od vas će se očekivati. Neki će povući poteze koji će imati uticaj na sve sa kojima rade. Učiniće to temeljno pa ni rezultati neće izostati.

ZDRAVLJE&SAVET: Humorom pobedite brige.
Prenošenje originalnog sadržaja potpisanog sa Lepa & Srećna dozvoljeno je isključivo uz linkovanje na taj tekst!

bonus video
ostavite komentar
Inicijalizacija u toku...
instagram
Artikal Instagram za ceo sajt