HOROSKOP ZA PUN MESEC U VODOLIJI 15. AVGUSTA 2019: Ovan stiče ogromnu zaradu, Vodolija dobija ljubavnu ponudu

Pun Mesec u Vodoliji i važan aspekt Venere najavljuju početak preporoda!

HOROSKOP ZA PUN MESEC U VODOLIJI 15. AVGUSTA 2019: Ovan stiče ogromnu zaradu, Vodolija dobija ljubavnu ponudu Foto: Shutterstock

Pun Mesec u Vodoliji 15. avgusta 2019: pun Mesec će biti na 22. stepenu Vodolije, a sa druge strane Venera se spaja sa Suncem u Lavu na 22. stepenu što je čini nevidljivom, gde se ona oslobađa od prošlosti i gde je preporod uzdiže u visine.

Dešavaju se bitne transformacije pa nešto morate odbaciti iz prošlosti da bi se oslobodili i krenuli u bolje sutra.

Mnoge osobe baš za vreme punog Meseca mogu uživati u zabavama dok se pojedine osobe mogu osamiti da bi uživale sa sobom, jer je vladar punog Meseca Saturn i stepen 22. Svakako da je ovo humani Mesec pa treba učiniti nešto za nekoga da bi se bolje i srećnije osećali.

Neku vrstu drame mogu doživeti Rakovi, Škorpije i Ribe koji su sami zamutili vodu pa sad treba da isplivaju. Više sreće, otvorenosti i radovanja se dešava Vodolijama, Vagama i Blizancima ako otvore svoje srce i hrabro krenu sa novim ljudima u nova iskustva. Mnoge osobe mogu uživati u romansama ili u novoj ljubavi.

Veliki poslovni uspeh može da se nudi Bikovima, Jarčevima i Devicama. Nove genijalne ideje se rađaju i neke nove informacije mogu da vas vinu u visine i da krenete u nove poslovne uspehe. Ovan, Lav i Strelac kreću sa nekim novim tehnikama i snalaženjima u životu. Mnoge osobe baš sada mogu da pronađu najboljeg saveznika u svetu i da se vinu u visine.

Generalno gledano, ovaj pun Mesec daje nam mnogo humanosti, zabave, transformacija i nekih novih preokreta u životu i svetu. Aspekt punog Meseca, Sunca, Venere i Marsa kod mnogih osoba može izazvati duboke emocije koje se mogu iskazati kroz zavist, ljubomoru i razne svađe pa bi trebalo da se suzdržavate od izliva emocija dok pojedine osobe mogu strasno da se zaljube.

OVAN

Vi se možete osećati srećno, zadovoljno i ispunjeno ne samo na pun Mesec već veći deo meseca.

Lep položaj Venere i Marsa vam može doneti dosta ljubavi, posla i neverovatne zarade. Ako se bavite nekim kreativnim poslom, sigurno vam sledi javno priznanje.

Obratite pažnju da ne uvredite osobu sa kojom sarađujete poslovno.

BIK

Vama se dešavaju malo teže energije i napetost dok su Sunce i Mars u Lavu.

Mnoge osobe mogu očekivati poteškoće koje su vezane za posao i kuću u smislu da im se ne radi ili nemaju posao.

Sada bi bilo pravo vreme da otvorite svoju dušu i posetite psihologa koji vam može pomoći. Meditirajte, opustite se i pazite šta jedete jer je stomak osetljiv.
Prenošenje originalnog sadržaja potpisanog sa Lepa & Srećna dozvoljeno je isključivo uz linkovanje na taj tekst!

bonus video
ostavite komentar
Inicijalizacija u toku...
instagram
Artikal Instagram za ceo sajt