NEDELJNI HOROSKOP OD 12. DO 19. AVGUSTA 2019: Devica se povlači u samoću, Vodoliji preti svađa s voljenom osobom

 

LAV

Posao Vama nikada nije dosta dokazivanja. U komunikaciji ste brzi i vispreni, sve funkcioniše kako treba, ali rezultati izostaju. Finansijska pitanja vas opterećuju, ali na tom polju nema drugog rešenja nego da strpljivo sačekate da se ovaj naporan period završi. Pozitivne vesti stižu od zvaničnih lica, ali to ne rešava sve probleme u potpunosti.

Ljubav Usredsređeni ste na neke probleme, mnogo vremena provodite u pokušajima da razgovorom razrešite sve nedoumice. Kako god se postavite, komunikacija ne teče u oba smera, kao da pričate sami sa sobom. Moguća je ozbiljna svađa koju ćete teško izbeći.

Zdravlje Bolovi u sinusima.

DEVICA

Posao Tokom ovog perioda puni ste energije i vitalnosti. Imate jak autoritet i samopouzdanje, pa s lakoćom utičete na okolinu. Možete dobiti priznanje, u znak male pažnje za vaš pređašnji uložen trud. Važna osoba može pokušati da utiče na vas, ali vi postajete svesni loše namere. Neko iz užeg okruženja želi da vam se poveri, to vas primorava da se povučete.

Ljubav Povlačite se i duže vremenske periode provodite u samoći. Ako imate partnera, na sreću, on će imati razumevanje za vaše ćutanje, a ako nemate, moguće je uspostavljanje kontakta s osobom koja je na neki način interesantna ali opterećuje vas svojim neobičnim pričama i pesimizmom.

Zdravlje Kontrolišite pritisak.

VAGA

Posao Aktivni ste, veoma vas interesuju neke nove ideje koje biste odmah sproveli u delo. S druge strane, ovo je period kada možete da očekujete komplikacije s finansijama. Ipak, pored neočekivanih troškova, izvesni su i značajni prilivi novca, pa nema preteranog razloga za brigu. Na radnom mestu trpite pritisak s kojim se, za sada, uspešno nosite.

Ljubav Zadovoljni ste sobom, iz vas sija energija romantike, kao da ste izašli iz neke bajke. Neki od vas su u ovom periodu zaista zaljubljeni, a oni koji su slobodni prepušteni su mašti i iščekivanju radosnog događaja. Sačuvajte malo hladne glave kako se ne biste, do kraja ovog perioda, razočarali.

Zdravlje Bolovi u leđima.

ŠKORPIJA

Posao Imate zadatak da rešite situaciju s kakvom se, do sada, niste susretali. Podrška vam stiže od pretpostavljenih, ali vi to doživljavate kao pritisak i preterano zatrpavanje poslom. Ljutnjom ometate ono što s lakoćom možete da obavite, ne uviđate da vam se otvara nesvakidašnja prilika usled koje, uz mali trud, možete trajno da napredujete.

Ljubav Ovih dana se sve vrti oko novca. U izgledu je sukob oko zajedničkih finansija. Voljena osoba može burno odreagovati na ono što smatra da je nepotrebno troškarenje novca. Istovremeno, vaš društveni život je u uzlaznoj putanji, okruženi ste kreativnim ljudima koji vas inspirišu.

Zdravlje Kostobolja.
Prenošenje originalnog sadržaja potpisanog sa Lepa & Srećna dozvoljeno je isključivo uz linkovanje na taj tekst!

bonus video
ostavite komentar
Inicijalizacija u toku...
instagram
Artikal Instagram za ceo sajt