NEDELJNI HOROSKOP DO 18. AVGUSTA 2019: Škorpija preispituje ljubavnu situaciju, Jarac konačno pronalazi stabilnost

Ribe dobijaju brojna obećanja, seksualni život Vodolija biće bogatiji nego ikad!

NEDELJNI HOROSKOP DO 18. AVGUSTA 2019: Škorpija preispituje ljubavnu situaciju, Jarac konačno pronalazi stabilnost Foto: Shutterstock

Nedeljni horoskop od 11. do 18. avgusta 2019. godine!

OVAN

LJUBAV: Bićete srećni što vas drugi razumeju, pa ćete se više otvoriti za ljubav. Otuda će porasti i poverenje u vezama, ali i vaša očekivanja prema voljenoj osobi. Oni koji još traže srodnu dušu lako će je sresti na sasvim običnim mestima.

KARIJERA: Verovatno će vas sve podsticati na više aktivnosti, pa će se i na radnom mestu od vas zahtevati pojačani angažman. Vama ništa neće biti teško, jer ste jedva čekali ovakvu priliku. Čak i ako radite prekovremeno, radićete sa voljom.

ZDRAVLJE&SAVET: Budite oprezni sa neobrazovanim ljudima.

BIK

LJUBAV: Prvi deo nedelje doneće lepe ljubavne događaje, a od sredine nedelje stvari jenjavaju. Vaše ljubavno raspoloženje biće manje, prilike za poznanstva počeće da se proređuju, a oni u vezama malo će se distancirati jedno od drugog.

KARIJERA: Činiće vam se da drugi manipulišu kako vama, tako i vama bliskim saradnicima. Što je najgore, bićete u pravu. U ovom trenutku vi ne možete mnogo uticati na stvari, ali to ne znači da nećete moći kasnije. Zato se ne vredi nervirati.

ZDRAVLJE&SAVET: Verujte da možete bolje i više.

BLIZANCI

LJUBAV: Prva polovina nedelje doneće mirno uživanje u zajedničkoj vezi ili diskretno traženje srodne duše. Drugi deo nedelje ljubav će vas povremeno mimoilaziti. Biće lepih susreta, ali malo ređe. Ne postavljajte suvišna pitanja.

KARIJERA: Možda će vam dosaditi da delujete iz senke i zapravo jedva čekate da dođete u prvi plan. Ovih dana polako će se otvoriti jedna vrata, ali da bi se sve to razvilo, trebaće malo strpljenja. Ipak, svakim danom sve više dolazite do izražaja.

ZDRAVLJE&SAVET: Kada se ide postepeno, sve traje duže.

RAK

LJUBAV: Vaše emocije neće biti ništa manje nego ranije, ali ojačaće i potreba za sigurnošću u ljubavi. Onda ćete povremeno biti u borbama sami sa sobom, jer će vas intenzitet emocija vući da dramite. Nađite zlatnu sredinu.

KARIJERA: Sve što je šematski sada vas sputava. Bićete u u poziciji u kojoj treba da se prilagođavate novim programima i to najčešće onim koje su smislili vaši šefovi. Nemojte prigovarati, nego budite diplomata. Drugačije za sada ne ide.

ZDRAVLJE&SAVET: Istražite bolje svoje sposobnosti.
Prenošenje originalnog sadržaja potpisanog sa Lepa & Srećna dozvoljeno je isključivo uz linkovanje na taj tekst!

bonus video
ostavite komentar
Inicijalizacija u toku...
instagram
Artikal Instagram za ceo sajt