NEDELJNI HOROSKOP DO 4. AVGUSTA 2019: Škorpije zavodljive kao greh, Blizanci su  meta udvaranja

Nedeljni horoskop od 29. jula do 4. avgusta 2019. godine!

RAK

LJUBAV

Strpljenjem i tolerancijom mogli biste poboljšati odnos sa voljenom osobom. Nikakva rasprava, a pogotovo motivisana ljubomorom neće doneti rezultate. Vreme je igranja igre zatvorenih karata, pa budite suzdržani.

KARIJERA

Saradnja sa uglednim ili uticajnim ljudima polako dolazi u prvi plan. Vi ćete biti točak koji je važan u celoj igri. Zato ne budite preskromni, nego dopustite sebi da izrazite svoje ambicije. Spoznajte svoju poziciju, a još više priliku.

ZDRAVLJE & SAVET: Ne preterujte sa konzumacijama. Krećite se.

LAV

LJUBAV

Vedrina, pozitivan duh, smisao za humor – sve će to biti naglašeno u vašem privatnom životu ovih dana. Zato se ne treba truditi previše, nego samo budite  otvorenih očiju i reagujte kad treba. Sve će se slagati samo od sebe, a vi uživajte.

KARIJERA

Nalazite se u periodu kad neke stvari treba definitivno privesti kraju. Baš ove nedelje karakterističan je po tome. Završićete neke priče i okrenuti novi list. Kod nekih će to biti malo radikalnije. Ne žurite, nego prvo odvažite.

ZDRAVLJE & SAVET: Pazite na ishranu. Uživajte, ali ne preterujte.

DEVICA

LJUBAV

Veći deo slobodnog vremena provodićete u sasvim običnim aktivnostima uživajući nečiju naklonost. Bez velike pompe znaćete da cenite sitnice, a voljena osoba će vam uzvraćati jednakom merom. Bićete zadovoljni i bez velikih prohteva.

KARIJERA

Počinje faza kada će se vaše znanje sve više ceniti. Budite svesni svoje stručnosti i slobodno prezentujte svoje sposobnosti. Moguće je da će vas sve više ljudi pitati za savet ili da će vam ponuditi usko specijalizovan posao.

ZDRAVLJE & SAVET: Uživajte u životu i u prirodi.

VAGA

Podeliti svoje frustracije. Oni koji su u vezi osetiće distancu u odnosu, a neki će biti u iskušenju ljubomore. Izdržite.

KARIJERA

Zaposleni u uslužnim delatnostima imaće dosta posla, dok će ostali biti otvoreni za pomoć drugima. Neki će se pokazati kao dobri savetnici, a svoje će znanje lako primenjivati u praksi. Mali nesporazumi u komunikaciji biće prolazni.

ZDRAVLJE & SAVET: Povremene nervoze i sitne brige.

ŠKORPIJA

LJUBAV

Verovatno je da ćete dati sve od sebe da se ulepšate, a primetićete i to da vas osoba suprotnog pola stalno odmeravaju. Oni u vezama pokušaće da osveže odnos, dok će samci rado izlaziti i zavoditi. Otvorite se i bićete uspešni.

KARIJERA

Šta je gotovo, gotovo je. Nemojte to više analizirati. Prepustite vremenu neka radi za vas, a vi se usredsredite na ono što upravo počinje. Pred vama je nešto potpuno novo i ne još sasvim definisano. Budite otvoreni za to.

ZDRAVLJE & SAVET: Ne pomerajte granice po svaku cenu.
Prenošenje originalnog sadržaja potpisanog sa Lepa & Srećna dozvoljeno je isključivo uz linkovanje na taj tekst!

bonus video
ostavite komentar
Inicijalizacija u toku...
instagram
Artikal Instagram za ceo sajt