NEDELJNI HOROSKOP DO 4. AVGUSTA 2019: Škorpije zavodljive kao greh, Blizanci su  meta udvaranja

Nedeljni horoskop od 29. jula do 4. avgusta 2019. godine!

NEDELJNI HOROSKOP DO 4. AVGUSTA 2019: Škorpije zavodljive kao greh, Blizanci su  meta udvaranja Foto: Shutterstock

OVAN

LJUBAV

Imaćete dobar vetar u leđa kada se o ljubavi radi. Otvaraće vam se mnoga vrata lakše nego inače, bićete pozvani na zanimljiva okupljanja i još zanimljivija mesta. Ako ste sami, prihvatite pozive i krenite među ljude. Oni vas čekaju.

KARIJERA

Da biste popravili ono što radite, morate se otvoriti i više sarađivati sa drugima. Stav da je neko bogom dan nije dobar, a pogotovo kad to mislite za sebe. Poradite na vlastitoj analizi i sve će vam biti jasnije, a onda i lakše.

ZDRAVLJE & SAVET: Idite na jogu ili meditaciju i opustite se.

BIK

LJUBAV

Verovatno ćete se osećati usamljeno, osim ako to nije vaš vlastiti izbor. Oni u vezama prolaziće jedan period zasićenja kada će trebati dosta trezvenosti da izdrže. To neće trajati još dugo, zato jednostavno prođite kroz to.

KARIJERA

Neki vaši saradnici otvoreno će vam pokazati svoju naklonost, dok će vam drugi jednako tako pokazati to da vas ne vole. Prihvatite i jedno i drugo na miran način. Barem ćete znati s kim imate posla. Držite se zacrtanih pravila.

ZDRAVLJE & SAVET: Nakon šetnje na svežem vazduhu, dobro se naspavajte.

BLIZANCI

LJUBAV

Ako još tražite srodnu dušu, obratite pažnju na osobe iz svog radnog okruženja. Neko vam je verovatno vrlo sklon i jedva čeka da to primetite. Ako ste u vezi, vaš odnos biće stabilan, a obe strane zadovoljne i mirne.

KARIJERA

Možda će vam se činiti kao da vas pritiskaju sa svih strana, ali zapravo se radi o izazovima na koje treba odgovoriti kako biste došli do boljih poslovnih rezultata. Pred vama je mala borba u kojoj trebate biti borac.

ZDRAVLJE & SAVET: Osetljivost na promene temperature i klime.
Prenošenje originalnog sadržaja potpisanog sa Lepa & Srećna dozvoljeno je isključivo uz linkovanje na taj tekst!

bonus video
ostavite komentar
Inicijalizacija u toku...
instagram
Artikal Instagram za ceo sajt