NEDELJNI HOROSKOP OD 22. DO 28. JULA 2019: koji dan u nedelji će biti najvažniji za ljubavne igre

Ove nedelje očekuje nas pozitivan aspekt Venere, planete ljubavi... evo kog dana!

NEDELJNI HOROSKOP OD 22. DO 28. JULA 2019: koji dan u nedelji će biti najvažniji za ljubavne igre Foto: Shutterstock

Nedeljni horoskop od 22. do 28. jula 2019.

Astro prognoze za ponedeljak - 22. jul

Ponedeljak započinjemo sa Mesečevim ulaskom u znak Ovna, što će obeležiti jedan aktivan početak radne nedelje. Imaćete dosta snage i elana da pokrenete nove stvari, nove projekte, da budete fizički aktivni i preuzmete inicijativu. Nemojte biti previše impulsivni i brzopleti, već mudro startujte.

Astro prognoze za utorak - 23. jul

U utorak nam Sunce ulazi u znak Lava, nagoveštavajući da je pred nama period u kojem treba da se probudimo i zablistamo! Naša dela će biti prepoznata, pa je ovo sjajno vreme da radite na promociji svojih poslova, svoje kreativnosti i svega što pokreće vašu stvaralačku energiju.

Sunce u Lavu nas uči kako da živimo pravi potencijal svog života, kako da verujemo u snove i podelimo sa drugima svoje darove. Lakše ćemo organizovati sve što je potrebno, uz jasan osećaj vizije i sa puno samopouzdanja. Naglašena je želja da pomognemo drugima, da se dobro zabavimo, uživamo u stvarima koje volimo i koje nas nadahnjuju. Pratite svoje srce i za vas neće postojati nijedna prepreka!

Astro prognoze za sredu - 24. jul

U sredu će Mesec i dalje biti u znaku Ovna, a tek će u večernjim časovima ući u znak Bika. Sreda je dan kada bi trebalo da budemo pažljiviji u komunikaciji sa drugima i da više osećamo kako svoje, tako i tuđe potrebe, budući da osećanja i um mogu biti „posvađani“. Nemojte da imate prevelika očekivanja kada su u pitanju emotivni odnosi. Naoružajte se strpljenjem, ne radite ništa iznad svojih mogućnosti i budite nežni prema sebi.

Astro prognoze za četvrtak - 25. jul

Četvrtak je dan kada će Merkur biti u konjunkciji sa Venerom, a Mars će napraviti trigon sa Jupiterom. Venera u konjunkciji sa Merkurom će nas učiniti nasmejanima, bezbrižnima i moći ćemo da sa lakoćom iskažemo svoje emocije.

Možete planirati odlazak na put sa voljenom osobom ili će vam se pružiti prilika za ljubavni susret. Budi se bliskost u odnosima i lako dolazimo do zajedničkih rešenja. Iskoristite ovaj aspekt da se zabavite, plešete, možda napišete ljubavne stihove ili izjavite nekome ljubav.

Budući da istog dana Mars gradi trigon sa Jupiterom, ovaj aspekt govori da je vreme da donesemo prave odluke i pokrenemo stvari od velikog značaja. Svaka akcija se zasniva na pravednom i plemenitom principu, što donosi uspeh i nagradu (pogotovo po pitanju svih pravnih stvari). Osetite kako vam sve što radite daje osećaj svrhe i smisla, budući da je sa Jupiterom važno da imamo jasnu viziju, dok Mars radi na ostvarenju cilja.

Astro prognoze za petak - 26. jul

Budući da će u petak Mesec biti u znaku Bika, možete raditi sve što je praktično, što vas povezuje sa materijom i pruža vam osećaj udobnosti. Skuvajte obilan i ukusan obrok, priuštite sebi masažu ili napravite izlet u prirodi.

Astro prognoze za vikend - 27. i 28. jul

U subotu i nedelju će Mesec biti u znaku Blizanaca, stavljajući akcenat na komunikaciju, zabavu, rađanje novih ideja, odlazak na kraća putovanja i druženje. Budući da će u subotu Venera biti na poslednjem stepenu znaka Raka, sačekajte nedelju ukoliko planirate nove ljubavne susrete, jer je nedelja dan kada Venera ulazi u znak Lava. Kada se Venera nađe u ovom vatrenom znaku, ona želi da uživa u raskošnim, glamuroznim stvarima i da se pojavljuje na veoma specijalnim mestima. Ovo je period u kojem ćemo sa lakoćom dozvoliti sebi da se popnemo na svoj presto i priuštimo najlepše stvari koje dolaze iz našeg stanja sreće. Dok Venera bude prolazila kroz znak Lava, pozvaće nas da se potpuno fokusiramo na sebe. Takođe, učiće nas da nije potrebno da tražimo potvrdu od drugih da vredimo ili zaslužujemo ljubav, već da raskoš i sjaj pronađemo prvo u svom srcu.

Prepoznajte svoje želje u periodu koji je pred nama i volite svim srcem jer “Ljubav je igra koja se može igrati udvoje tako da oboje pobede.”

Tekst: Milica Mikać

Izvor: Profesionalna astrologija
Prenošenje originalnog sadržaja potpisanog sa Lepa & Srećna dozvoljeno je isključivo uz linkovanje na taj tekst!

bonus video
ostavite komentar
Inicijalizacija u toku...
instagram
Artikal Instagram za ceo sajt