NEDELJNI HOROSKOP OD 22. DO 28. JULA 2019: Biku sledi sudar s prošlošću, Lavu stiže dobitak u pravi čas

Nedeljni horoskop najavljuje letnju avanturu za Ovna, a Strelac će uživati na putovanju...

NEDELJNI HOROSKOP OD 22. DO 28. JULA 2019: Biku sledi sudar s prošlošću, Lavu stiže dobitak u pravi čas Foto: Shutterstock

Nedeljni horoskop od 22. do 28. jula 2019 - Sunce i Venera ulaze u znak Lava!

OVAN

Ljubav

Situacija u domu sa bračnim partnerom, ali i u emotivnim vezama – kreće da se popravlja u ovoj sedmici. I ne, to ne znači da će sve odjednom biti fantastično, već da ćete vas dvoje uspevati bolje da se uklopite i lakše pronađete zajednički jezik. Još ako od drugog dela nedelje idete na odmor i postoji mogućnost da zajedno otputujete – ma milina, poboljšanje će ići znatno brže!

Slobodni, pogotovo oni koji će se tokom ove sedmice izležavati negde daleko, na plaži – letnja avantura vam je zagarantovana....Ukoliko niste baš za takve „forme“, onda se okrenite provodu i uživanciji, jer toga ćete imati koliko vam srce ište. Čak i ako ostajete kod kuće – očekujte poziv ili susret sa osobom koju znate od ranije.

Posao

Sve ono što vam promakne ili u čemu pogrešite – imate više nego dobre šanse da ispravite i sredite na najbolji način. Ako ne uspe iz prvog pokušaja, ne odustajte – iz nekog narednog hoće! Pred vama je sedmica u kojoj će se sve dešavati dosta brzo, a mnogo toga će vam ići na ruku.

Postoji samo jedan preduslov – morate biti korektni, povlačiti poteze koji ne ugrožavaju druge i koji su zakonski ispravni....Obnoviće se neki kontakti koji su vam važni i dobićete drugu priliku za uspeh.

Novac

Pomalo ste opušteni i trošite preko svojih mogućnosti.

Zdravlje

Odlično. Malo stresa, ali se uspešno borite sa njim.

Hrana

Trenutno prilično vodite računa o svojoj ishrani, pronašli ste pravu disciplinu i držite se toga. Međutim, mirisi i ukusi domaće kuhinje vas sada tako lako opiju, pa ukoliko idete u posetu mami, baki ili tetki koja pravi najbolje palačinke na svetu – budite sigurni da ćete više nego izvesno počiniti „slatki greh“.

BIK

Ljubav

Ukoliko je komunikacija sa partnerom bila lošija u prethodnom periodu, ili ako ste uspeli da se tokom prošle nedelje nešto „pokačite“, možda čak i zaćutite – u ovoj sedmici definitivno očekujte nastavak priče i konačni razgovor o pitanjima koja su do sada preskakana. No, da li će ovo doneti neko značajnije poboljšanje u vašim emotivnim relacijama? Pa, iskreno – teško. Tu ste gde ste i za sada ne mrdate nigde, ali ne vide se ni neke značajnije, vama bitne promene na bolje....

Slobodni Bikovi će u ovoj sedmici malo da se sudaraju sa prošlošću. Nemojte se iznenaditi ukoliko naletite na bivšeg partnera ili ako vam on, ničim izazvano, pošalje poruku. Možda će biti fino da malo zajednički evocirate uspomene.

Posao

Na poslu onako, nit smrdi nit miriše. Neki dani će vam biti pomalo dosadni, u drugim ćete nešto više živnuti, imati pojačan obim posla, možda se malkice i iznervirati... i to je to... Eto, imaćete priliku da završite sa papirologijom, da arhivirate neka dokumenta koja vam se vuku ko zna od kada, da obavite razgovore koje ste propustili... i da možda čak odete i na onaj poslovni sastanak koji već danima odlažete. E, da – mogu vas kontaktirati i bivše kolege i poslodavci...

Novac

Naplatićete neko dugovanje ili dobiti novac koji već duže vreme očekujete.

Zdravlje

Dobro. Više se krećite, šetajte – prijaće vam.

Hrana

Osluškujte svoj organizam u ovoj nedelji jer će nepogrešivo umeti da prepozna šta mu je potrebno kada je ishrana u pitanju. Ukoliko hoćete nas da poslušate, onda se vodite onim – raznovrsno i od svega po malo. Da, i nešto više hidriranja nego inače, potrebna vam je tečnost!

BLIZANCI

Ljubav

Jeste vaš vladar Merkur retrogradan i malo „potkačen“ opozicijom od strane Saturna i Plutona, ali ipak je tokom cele ove sedmice u zagrljaju sa Venerom....U prevodu – moraćete da progovorite o nekim temama iz prošlosti ili o pitanjima koja do sada nisu rešena sa voljenom osobom, ali ćete sve to nekako fino umeti da „umotate“ kao u oblandu i da kažete na slađi i lepši način.

Voljenoj osobi i vama bi baš prijalo da na par dana pobegnete negde, pa gledajte da to i uradite. Slobodni Blizanci će poželeti da se vrate ljubavi koja ih strpljivo čeka. Neko će se vratiti osobi iz prošlosti, a neko će se pomalo umoriti od lutanja i provoda i poželeti da ostvari jednu stabilniju ljubavnu priču....

Posao

Niste baš strpljivi sa nekim saradnicima, ali umete da se ugrizete za jezik i kažete samo ono što ide u korist i vama i saradničkom odnosu. Na taj način ćete lakše ispraviti i propuste i greške koje ste eventualno napravili u prethodnom periodu.

Ovo je sedmica u kojoj možete pokrenuti neke planove ili situacije od ranije i koje će sada, za divno čudo – profunkcionisati. U početnoj fazi ćete imati manjih problema sa organizacijom, ali će sve to ipak doći na svoje mesto...

Novac

U ovoj nedelji vas novci vole, a volite i vi njih... Uživajte u ovoj, obostranoj ljubavi.

Zdravlje

Blaga osetljivost stomaka.

Hrana

U ovoj sedmici umete da uživate, ali da ne preterate u tome. Znači, taman koliko i kada treba...nešto više će vas mamiti slatkiši, ali svi imamo neku slabu tačku, zar ne? Bitno je samo da ne preterate, da ne biste posle morali na dijetu...
Prenošenje originalnog sadržaja potpisanog sa Lepa & Srećna dozvoljeno je isključivo uz linkovanje na taj tekst!

bonus video
ostavite komentar
Inicijalizacija u toku...
instagram
Artikal Instagram za ceo sajt