RETROGRADNI MERKUR OD DANAS JE JOŠ TEŽI: nebeski glasnik ušao u Lava, evo kakve krize donosi

Na dan 19. jula 2019. godine Merkur ulazi u znak Lava!

RETROGRADNI MERKUR OD DANAS JE JOŠ TEŽI: nebeski glasnik ušao u Lava, evo kakve krize donosi Foto: Shutterstock

Ovog leta jedna od najomraženijih astroloških pojava - Merkur - startuje svoj hod unazad u Raku, a završava u Lavu, piše Elle. Dramu i nerazumevanje mnogi su već uveliko osetili na svojoj koži, ali šta ona zapravo donosi na kraju i kako možemo iz ovoga izaći kao pobednici? Ako možemo..

Vreme je da sakrijete svoje telefone i tablete, isključite se sa društvenih mreža i iz sveta komunikacija svih vrsta, jer mnogo toga biće pogrešno protumačeno, poslate poruke nikada neće stići, slika koju ste želeli da pošaljete sadašnjem dečku stići će bivšem.

Zbrka, konfuzija i usporenost svega što ste planirali. Vreme je za introspekciju i meditaciju, po mogućnosti na nekoj predivnoj plaži sa pogledom ka sutonu, koji će biti toliko smirujuć i bajkovit da ćete u potpunosti zaboraviti na telefon, jer baš to je ono i što bi trebalo da uradite tokom ovog julskog hoda planete Merkur unazad.

Stvari su počele da kreću naopako još sedmog jula, a neće se ispraviti sve tamo do kraja meseca, tačnije do 31. jula 2019. godine.

Međutim, šta tačno predstavlja za nas baš ovaj retrogradni Merkur, s obzirom da počinje u znaku Raka, a završava se u Lavu?
Prenošenje originalnog sadržaja potpisanog sa Lepa & Srećna dozvoljeno je isključivo uz linkovanje na taj tekst!

bonus video
ostavite komentar
Inicijalizacija u toku...
instagram
Artikal Instagram za ceo sajt