HOROSKOP ZA SLEDEĆU NEDELJU - NEDELJNI HOROSKOP DO 22. JULA 2019: Škorpija na početku nove veze, Vodolija nema sreće u ljubavi

Ovan čezne za društvom, Devici se otvara šansa za put.

HOROSKOP ZA SLEDEĆU NEDELJU - NEDELJNI HOROSKOP DO 22. JULA 2019: Škorpija na početku nove veze, Vodolija nema sreće u ljubavi Foto: Shutterstock

Nedeljni horoskop od 15. do 22. jula 2019. godine!

OVAN

LJUBAV: Vaša potreba za društvom biće prilično naglašena, pa ćete često izlaziti. Biće to neformalna druženja sa bliskim ljudima i prijateljima. Nećete imati velika očekivanja, ali možda vam baš ta opuštenost donese i novu ljubav.

KARIJERA: Kako nedelja bude prolazila, sve ćete više shvatati da one neopipljive ili skrivene teme sve više dobijaju na značaju. Krajem sedmice to će vam postati toliko važno da biste mogli da zanemarite prioritete. Ne zaboravite da obavite svoj posao.

ZDRAVLJE&SAVET: Budite tamo gde se osećate dobro.

BIK

LJUBAV: Potreba za intimnošću kod vas će ojačati. Zato će se mnogi koji već imaju partnera rado povlačiti u svoj dom i u tišini će uživati udvoje. Nećete mnogo izlaziti. Za samce to znači više sanjarenja, a manje druženja i šansi za ljubav.

KARIJERA: Delovaćete na raznim frontovima, ali neće postojati ništa toliko snažno da bi vas potpuno zaokupilo. Funkcionisaćete dobro uz pažljivo organizovane pauze. One su potrebne jer sada imate manje snage nego inače.

ZDRAVLJE&SAVET: Razmišljaćete o smislu života. Ne opterećujte se.

BLIZANCI

LJUBAV: Verovatno ćete se osećati usamljeno ili kao da se ceo svet urotio protiv vas. Primirite se i povucite u tišinu i meditaciju. Ne očekujte baš ništa od onog što trenutno imate. Tako ćete najbolje prevazići ovaj zahtevan period.

KARIJERA: Možda će vam se u prvom trenutku učiniti da se vaša znanja i stručnost ne vrednuju onako kako treba. Ipak, u drugom delu sedmice postaćete sve potrebniji onima sa kojim radite. Ne razmišljajte previše, jednostavno radite.

ZDRAVLJE&SAVET: Bolje je verovati nego sumnjati.

RAK

LJUBAV: Povremeno će vam se činiti kao da je ljubav na nekoj drugoj planeti. Osećaj usamljenosti i frustriranosti biće blag, ali prisutan. Najbolje je da potražite vesele ljude ili zanemarite brige baveći se onim za što znate da volite. Već će doći bolji dani.

KARIJERA: Moguće je da ćete ovih dana uspostaviti ili obnoviti poslovne kontakte s ljudima koji rade na nekom drugom kontinentu. To će vam svakako doneti dobrobit i proširiće horizonte. Koliko god izgledalo daleko, biće dobro.

ZDRAVLJE&SAVET: Budite suzdržani u reakcijama.

LAV

LJUBAV: Velik broj izlazaka i širok krug ljudi koji neprestano raste učiniće vam ove dane dinamičnim. Retki su oni koji će biti sami, a uglavnom će se oko vas motati drage vam osobe. Bićete ispunjeni, bilo da ste sami ili u paru.

KARIJERA: Saradnja s mladim osobama biće najbolji deo posla u ovom periodu. Sve ostalo biće povezano sa stresovima ili malim borbama u kojim ćete izgarati. Uspećete da postavite neke stvari, ali na kraju ćete se pitati koliko sve ima smisla.

ZDRAVLJE&SAVET: Potrudite se da budete jasni i sa manje strasti.

DEVICA

LJUBAV: Ako ste još sami i iskreno želite ljubav, pokrenite se. Ovo su dani kad bi moglo da dođe do zanimljivih susreta u raskošnom izlasku ili u sasvim neobavaznim druženjima uz kafu. Ako ste u vezi, oboje ćete se kretati više nego inače. Možda ćete i putovati.

KARIJERA: Rado biste promenili sistem procene ljudi. Poradićete na tome. Ovaj put vaši kriterijumi biće viši, a pratiće ih i vaša veća otvorenost prema drugima. Putem jasnije komunikacije sklapaćete nove poslovne dogovore.

ZDRAVLJE&SAVET: Moguća su kraća putovanja.
Prenošenje originalnog sadržaja potpisanog sa Lepa & Srećna dozvoljeno je isključivo uz linkovanje na taj tekst!

bonus video
ostavite komentar
Inicijalizacija u toku...
instagram
Artikal Instagram za ceo sajt