NEDELJNI LJUBAVNI HOROSKOP DO 25. JUNA 2019: da li će se Rak odlučiti na brak, kom znaku se sprema sudbinski susret

Ljubavni nedeljni horoskop najavljuje ljubavnu avanturu Blizancima i mogućnost da neki Rakovi sretnu staru ljubav!

VAGA

Odnosi sa partnerom ove nedelje neće biti tako iscrpljujući, ali ćete i dalje biti ispunjeni porodičnim dešavanjima koja će vas okupirati. Vremena za neku partnersku intimu neće biti, okrenuti ste stvarima koje samo vas zanimaju, a za partnera i dalje nećete imati previše razumevanja. Većina slobodnih Vaga nije u naročito povoljnom periodu za nove susrete, ali neke su romantično zaljubljene i sklone maštanju.

ŠKORPIJA

Slobodne Škorpije ove nedelje mogle bi imati mnogo novih poznanstava, pa bi im se neka osoba definitivno mogla dopasti. Može to biti i neko iz poslovnog kruga, ili sa nekog putovanja. Zauzeti sa partnerom prolaze kroz napet period, pa su moguće razmirice, naročito u dane vikenda. Možda bi trebalo više da se opustite i obavite poverljiv razgovor sa prijateljem, tako da izbacite ono što vas muči.

STRELAC

Većini Strelaca ovo neće biti najzanimljivija ljubavna nedelja, emotivni život biće u drugom planu, ali za neke svakako neće biti zanemarljiv. Neki slobodni Strelci mogu i dalje razmišljati o osobi iz prošlosti, ili o osobi koja može imati veze sa inostranstvom. Oni koji su u vezi imaće sasvim prosečan ljubavni život, ali zato neće biti ni nekih problema.

JARAC

Neki predstavnici znaka imaće ove nedelje razloga za sreću, jer im se može desiti neki sudbinski susret, ljubav za pamćenje, ali je treba prepoznati, zato obratite pažnju. Jarci koji su u vezi provešće lepe trenutke sa partnerom, a ovaj put će oni biti ti koji će drugima popravljati raspoloženje. Oni koji imaju stare i nerešene emotivne probleme uspeće ove nedelje da usaglase svoje stavove sa partnerom.

VODOLIJA

Vodolije će ove nedelje biti sklone maštanju, a to će vreovatno biti beg od loših odnosa u vezi. Odnosi sa partnerom i dalje su napeti, a za dane vikenda su opet moguće neke razmirice. Neki su se upustili u tajnu vezu i uživaju u njoj, ali ako je u pitanju ljubavni trougao, tada je partner sa razlogom ljut. Slobodne Vodolije su zaokupljene osobom iz prošlosti.

RIBE

Ribe bi ove nedelje mogle da budu zaokupljene druženjem sa prijateljima i izlascima, pa će se mnoge ludo provesti. Ljubav je moguća sa nekim koga ćete u tom kontekstu i upoznati, dakle preko prijatelja, ili u većem društvu. Odnosi sa partnerom biće uglavnom dobri, ali će on ponekad pokazivati pomalo nezadovoljno i natmureno ponašanje. Istolerišite mu, vi sada imate pozitivnog raspoloženja dovoljno za oboje.

Izvor: Conoplja news
Prenošenje originalnog sadržaja potpisanog sa Lepa & Srećna dozvoljeno je isključivo uz linkovanje na taj tekst!

bonus video
ostavite komentar
Inicijalizacija u toku...
instagram
Artikal Instagram za ceo sajt