NEDELJNI LJUBAVNI HOROSKOP DO 25. JUNA 2019: da li će se Rak odlučiti na brak, kom znaku se sprema sudbinski susret

Ljubavni nedeljni horoskop najavljuje ljubavnu avanturu Blizancima i mogućnost da neki Rakovi sretnu staru ljubav!

NEDELJNI LJUBAVNI HOROSKOP DO 25. JUNA 2019: da li će se Rak odlučiti na brak, kom znaku se sprema sudbinski susret Foto: Shutterstock

Nedeljni ljubavni horoskop od 18. do 25. juna 2019. godine!

KAD POČINJE KOJI ZNAK HOROSKOPA

OVAN

Pred Ovnovima je nešto mirnija ljubavna nedelja koju će mnogi provesti viđajući se sa prijateljima i u izlascima, pa u slučaju da ste slobodni, moglo bi da vam se dogodi i neko zanimljivo poznanstvo. Neki će biti okupirani osobom iz poslovnog okruženja, pa je lako moguće da će se upustiti u vezu s njom. Zauzeti predstavnici znaka imaće konačno malo mira da stabilizuju odnose u vezi.

BIK

Bikovi koji su u vezama i dalje će trpeti napetost u odnosu sa partnerom, tako da ove nedelje neće u potpunosti biti pošteđeni neprijatnih situacija. Slobodni Bikovi mogu sresti osobu koja nije iz njihovog okruženja, a može imati veze i sa inostranstvom. Takođe je moguća romansa ukoliko negde otputujete. Druženje sa prijateljima pomoćiće mnogima da zadrže dobro raspoloženje.

BLIZANCI

Blizanci koji imaju neku ljubavnu avanturu jedini će u potpunosti da uživaju na ljubavnom planu i počeće ozbiljno da se vezuju za osobu do koje im je stalo. Oni u dužim vezama uglavnom neće toliko biti posvećeni partneru, dok slobodni mogu razmišljati o osobi koja im je nekada u prošlosti značila, a neki se upravo sa takvom osobom mogu upustiti u vezu.

RAK

Neki će se Rakovi ove nedelje odlučiti za brak, ili će svoju vezu podići na viši nivo, recimo odlukom da počnu zajedno da žive sa dragom osobom. Slobodnima će se pružiti mnoge povoljne prilike za nova poznanstva, ali će neki sresti i staru ljubav. Šanse za početak veze biće povećane, tako da svi koji planiraju ovako nešto treba da se potrude i iskoriste dane koji dolaze.

LAV

U vašoj vezi biće i ove nedelje prisutno neslaganje koje vas već neko vreme prati. Sa partnerom teško možete da se usaglasite, tako da će i dalje postojati mogućnosti za žučnu svađu, naročito za dane vikenda. Tada bi stvarno trebali da pripazite na emotivnu rastzanost. Slobodni Lavovi mogu biti zagrejani za osobu iz poslovnog okruženja, sa kojom je moguća ozbiljna veza.

DEVICA

Pred Devicama je još jedna lepa ljubavna nedelja sa mnogo novih, ali i starih ljubavnih šansi, tako da će mnogi predstavnici znaka ove nedelje da se zaljube, a moguć je i pravi sudbinski susret. Pred nekima je vrlo lepa i ozbiljna veza koja će ispuniti sva njihova očekivanja. Zauzete Device mogle bi da obnove strasti sa partnerom i unesu malo više pozitivne energije u vezu.
Prenošenje originalnog sadržaja potpisanog sa Lepa & Srećna dozvoljeno je isključivo uz linkovanje na taj tekst!

bonus video
ostavite komentar
Inicijalizacija u toku...
instagram
Artikal Instagram za ceo sajt