HOROSKOP ZA PUN MESEC U VAGI 19. APRILA 2019: Ovan će biti glavna zvezda, Devica kreće novim životnim putem

Uticaj punog Meseca oseća se, tvrde astrolozi, pune dve nedelje.

HOROSKOP ZA PUN MESEC U VAGI 19. APRILA 2019: Ovan će biti glavna zvezda, Devica kreće novim životnim putem Foto: Shutterstock

Venera i Neptun su u Ribama pa je moguće upoznavanje sa lekarima, umetnicima, medijskim ličnostima, političarima itd. Merkur je već ušao u Ovna pa jasno zna šta hoće i šta mu prija. Kako se pun Mesec dešava na poslednjem stepenu Vage, onda će najviše uticaja imati na osobe koje su rođene u poslednjoj dekadi svog znaka ili podznaka. Uticaji mogu biti pozitivni ili negativni, što opet zavisi od vaše lične natalne karte i aspekata.

Pun Mesec u Vagi 19. aprila 2019

OVAN

Kod vas se ovaj pun Mesec dešava u vašem sedmom polju partnera pa će tu i da se dešavaju emocije. Merkur je već u vašem znaku i čeka da mu se pridruži Venera pa možete biti glavna zvezda. Sjaj Meseca može da obasja neka vest koja će biti povod za slavlje, tako da se sreća može produžiti sa lepom ljubavnom pričom i finansijskom lakom zaradom.

BIK

Kod vas se ovaj pun Mesec dešava u vašem šestom polju koje je zaduženo za posao, svakodnevni život i zdravlje. Mars boravi u vašem drugom polju novca pa se može očekivati veća zarada nego obično. Merkur će biti u Ovnu pa vi možete zračiti vrlo privlačno. Mnoge osobe baš za vreme ovog punog Meseca bi trebalo da budu fleksibilne, a posebno zato što je Uran u blizini pa se može desiti neočekivana situacija. Potrebno je biti strpljiv dok Venera ne napusti Ribe 21. aprila što će vam dati strast.

BLIZANCI

Kod vas se pun Mesec dešava u vašem petom polju koje simbolizuje ljubav, decu, planove, ciljeve, sport, pa se u toj sferi dešavaju emocije. Vaš vladar Merkur je već dosta aktivan iz Ovna što je vrlo pozitivno za vaš znak pa vas čini spretnim, brzim i misli vam samo naviru. Mnogi Blizanci sada mogu da se raspravljaju sa svojim partnerom zbog Marsa u njihovom znaku. Slobodni treba da izlaze i druže se jer mogu upoznati svoju srodnu dušu.

RAK

Kod vas se ovaj pun Mesec dešava u vašem četvrtom polju što je simbol porodice, majke, kuće, novih početaka, zajednice što će vama dati dosta nervoze, a pojedinim osobama i probleme na poslu. Dosta teži aspekti se dešavaju od Merkura i Venere iz Ovna u nekoliko narednih dana posle punog Meseca tako da se tu treba čuvati da se ne uđe u neku divlju emociju. Spas vam sledi od ulaska Sunca u Bika, što sa vašim pravi sekstil gde vam olakšava stvari u životu i donosi ispunjenje ostvarenja na nekim životnim putevima.

LAV

Kod vas se dešava u vašem trećem polju što je simbolika braće, sestara, komšija, putovanja i komunikacije, pa možete imati na tim poljima emotivna dešavanja. Vi svakako za vreme punog Meseca možete ostvariti veliki uspeh, a u nastavku će vam Venera podariti veliki šarm i moguća su proširenja porodice. Sada je potrebno da istrajete i budete fokusirani na ostvarenja ciljeva. Na pomolu su zanimljiva poznanstva koja vam mogu pomoći da ispoljite svoje talente.

DEVICA

Kod vas se dešava pun Mesec u vašem drugom polju što je simbolika finansija, imetka, kako materijalnog, tako i duhovnog. Merkur je napustio Ribe i krenuo u vaše polje transformacija i završetaka. Još samo da Venera da potvrdi finansijski i partnerski odnos i vi ćete okrenuti stranicu i krenućete novim životnim putem. Svakako da je na pomolu harmonija i poboljšanje u partnerskim odnosima i u ljubavi.
Prenošenje originalnog sadržaja potpisanog sa Lepa & Srećna dozvoljeno je isključivo uz linkovanje na taj tekst!

bonus video
ostavite komentar
Inicijalizacija u toku...
instagram
Artikal Instagram za ceo sajt