HOROSKOP ZA PRONALAZAK LJUBAVI ZA CEO ŽIVOT: čudesan aspekt Venere i Neptuna do 21. aprila 2019. godine

Ovaj ples uzvišene ljubavi najviše će da osete Ribe i Škorpije, naročito kome je podznak u ova dva vodena znaka Zodijaka.

HOROSKOP ZA PRONALAZAK LJUBAVI ZA CEO ŽIVOT:  čudesan aspekt Venere i Neptuna do 21. aprila 2019. godine Foto: Shutterstock

Lepa zvezda, Venera, kako je veliki Dante prepoznaje, na istoku dok se rađa je astronomska pojava identična onoj početkom XIV veka kad je veliki renesansni pesnik stvarao Komediju, kao i sada na nebu od 11. 04. 2019. Ova jedinstvena pojava je u naše vreme još veličanstvenija jer se Venera spojila sa Neptunom, kojeg doduše ne možemo videti golim okom, ali njihov spoj svako od nas može osetiti.

Od davnina Venere se smatrala boginjom ljubavi i zadovoljstva. Poznatija u našem narodu kao zvezda Danica, valjda što se jedina jasno i sjajno vidi i kad je dan, ulivala je veru u bezgraničnu ljubav. Osim prepuštanju romantičnim ljubavnim odnosima, Venera u znaku svoje egzatacije, pokazuje najlepšu kreativnost i lepotu svoje telesne i duhovne spoznaje.

Zagrljaj Venere i Neptuna u znaku Riba se dešava u skorije vreme od 2011. i trajaće do 2025. a to je period bezgranične ljubavi. Ono što su astrolozi Toskane znali i čekali je period kad se rađaju životne ljubavi, sad prst sudbine spaja dvoje ljudi. Ovde pleše u našim telima ono što je senzualno, Venera, i ono što je duhovno, Neptun. U svakog čoveka ovakav ples na nebu budi ne samo ljubav, već i sve naše talente kreativnosti, mašte.

Ovo je period koji će trajati 10-tak dana, do 21.04.2019. u voj godini i ponavljaće se svake godine do 2025. od kada se vise ove dve planete neće sretati u znaku Riba, gde Neptun, viša oktava ljubavi, vlada, objašnjava za Kurir astrolog Boban Vujović.

Sa ovim aspektom na nebu, gde kreativnost, mašta i fantazija imaju svoju kulminaciju, pojačana je osetljivost, emotivnost i saosećajnost. Ovo je pravo vreme za praštanje i kajanje. Sa ovim aspektom planetarna nebeska mehanika nam pomaže da lakše zapazimo srodnu dušu, da shvatimo mistiku života i ljubavi, davanja i primanja.

Niko ne razmišlja jasno u ovom trenutku. Ljubav je slepa, ili lepa, samo dok se čeka, dok svoj nagoveštaj da. U ovom periodu verujemo u ideale i vanserijska dela. Tokom ovog vremena do punog meseca 19.04.2019. tražimo beskonačne vrednosti ljubavi, beskrajno inspirisani verom ili davnim predanjima o ljubavi, gde ljubav uvek pobeđuje, dodaje Boban Vujović.

Iskoristite ovaj planetarni dar na nebu i uživajte u svojoj ljubavi i mašti. Ako niste pronašli svoju srodnu dušu, naredni period vam uliva velike nade da ćete uspeti u tome.

Vredi se probuditi pre zore pre punog Meseca do 19. aprila i pogledati na istoku kako se Venera rađa. Njen sjaj svakome uliva bezgraničnu ljubav. Spoj zadovoljstva i hedonizma, Venere, sa idealizmom, altruizmom i maštom, Neptun, kao posledicu ima da svaka vidljiva mana kod partnera deluje ko da mu savršeno stoji.

Venera i Neptun sad se ponovo sastaju u promenljivom i vodenom znaku Riba. Živimo u vremenu u kome plovimo na njihovim talasima telesnih i emotivnih želja, ali i dostignuća. Njihovo zajedništvo svakome poboljšava percepciju ljubavi i zadovoljstva. Kad oba partnera shvate to, svako od njih završava preobraženjem i svojim odrazom u ogledlo onog drugog.

Podsećanja radi ova demonstracija nabujalih emocija i endorfina, hormona sreće, dešava se od aprila 2011. nadalje, oko 28. februara 2013., ili 11. aprila 2014. ili 1. februara 2015, 20. marta 2016, 12. januara 2017, i prošle godine oko 21. februara 2018.

Takođe, trebalo bi napomenuti, ako propustite ovu priliku i ne zaplešete tango sa Venerom i Neptunom, ne brinite, jer svakog proleća sve do 2025, one će plesati zajedno okupljanje u ovom znaku Zodijaka, demonstrirajuće tako želju i volju za svetelesnim uživanjem.

Ovaj ples uzvišene ljubavi najviše će da osete Ribe i Škorpije, naročito kome je podznak u ova dva vodena znaka Zodijaka.

Ovan: Novi emotivni događaji unose nemir do 21. aprila 2019. na ljubavnom planu. Talasi novih emocija utiču na česte promene odluka, unose nemir i promenu raspoloženja.

Bik: Trenutno balansirate između prijateljstva i iskrenih emocija koje ne mozete sakriti. Zapravo toliko ste zaljubljeni da ništa ne znate i ništa ne vidite, osim da ste zaljubljeni.

Blizanci: Zbog stalnog prebacivanja i gunđanja partner ima želju da vas ostavi. Agresivni Mars zaokupirao je vašu teritoriju i vi bi samo da ratujete, jer nesigurnost vlada vašim emocijama. Ne zaboravite vaš šarm tera i najcrnje oblake nesporazuma i svađa.

Rak: Česte promene emotivnog raspoloženja uslovljena je silom prilika jer voljena osoba je na nekom putovanju. Nije tu pored vas sad kad vam najviše treba. Izlazak na zabavu oko 19. aprila može znaćajno popraviti raspoloženje.

Lav: Ovo je idealan period da prevaziđete emotivnu krizu, da se pokajete ili da oprostite. Potrebno je samo da prevaziđete svoj ogroman ego, teško je caru da se pokaje. Da oprosti može ali da se pokaje, to je sad najbitnije, kako bi imao emotivnu perspektivu.

Devica: Konjukcija Venere i Neptuna za vas ima posebnu moć. Sada je sve lakše kad ste zaljubljeni i kad atmosfera ljubavi odiše vaš životni prostor. Imate prilike da zablistate u bravom sjaju i pronađete srodnu dušu sa kojom ćete deliti i dobro i zlodo kraja života.
bonus video
ostavite komentar
Inicijalizacija u toku...
instagram
Artikal Instagram za ceo sajt