VELIKI MESEČNI HOROSKOP ZA AVGUST 2020: stabilni Rakovi  pred brakom, Vaga ulazi u tešku napetost

BiK

Ljubav

Površno gledano, odnos sa emotivnim partnerom će funkcionisati dosta stabilno i mirno. No, ispod mirne i glatke površine ima dosta toga što je potisnuto i što bilo vi, bilo voljena osoba ostavljate da rešavate „neki drugi put“.

Najpre vas lično dosta toga „žulja“ kada je odnos sa partnerom u pitanju – možete smatrati da vi više pokazujete emocije, da druga strana gleda samo sebe, da vam ne pridaje dovoljno pažnje, da ste vi uvek tu kada ste potrebni njoj ali da ona vrlo često nije tu kada je potrebna vama.

 Zato će ovaj mesec proći u unutrašnjim previranjima i „toplo – hladno“ oscilacijama sa voljenom osobom. Poslednja nedelja avgusta može neke od vas dovesti i u fazu da ozbiljno razmišljaju o razlazu.

Slobodni Bikovi – i tokom druge i tokom treće dekade avgusta postoje pojačane šanse za ljubavno ostvarenje. U ovom periodu je i te kako moguće ući u emotivnu priču koja će krenuti dosta vrcavo i zanimljivo.

Posao

Dosta izazovni aspekti početkom avgusta donose vam pojačanu nervozu na poslu, teške dogovore, kratke rokove i administrativne probleme.

No, vrlo brzo ćete vi uspeti da uhvatite tempo i prilagodite se, a onda i da rešavate stvari, jednu po jednu. Pred vama je jedan dosta aktivan period sa mnogo izazova koji će biti pojačani tokom poslednje dekade meseca.

Vaši planovi neće funkcionisati onim tempom koji bi vam odgovarao, ali to ne znači da od njih treba odustati. Poboljšanje finansija u drugom delu avgusta.

Zdravlje

Promenljivo zdravlje tokom avgusta. Potrebno vam je više šetnje, fizičke aktivnosti – da biste lakše izašli na kraj sa stresom koji je prisutan. Problemi sa spavanjem, premalo odmora.

BLiZANCi

Ljubav

Zauzeti Blizanci ulaze u avgust u prilično zategnutom odnosu sa partnerom. Sve negde do kraja prve dekade ovog perioda ta napetost može rasti, pa je itekako moguće da u nekim odnosima dođe i do prekida.

Sad, da li će taj prekid biti trajan ili ne zavisiće i od vas i od druge strane, pošto postoji prostor da se stvari popravljaju i dovedu u normalu.

Generalno gledano, voljena osoba i vi ćete biti u čudnom odnosu, kao na klackalici – biće prilika za lepe i opuštene trenutke, ali često će se pojavljivati situacije u kojima se ne slažete po nekim, vrlo bitnim pitanjima.

Takođe, vi ćete često biti skloni da prednost date prijateljima umesto partneru, pa i to može biti razlog za nervozu.

Slobodni Blizanci – mesec koji vam donosi izlazak iz rutine, dosta pokreta a samim tim – više prilika za nova interesantna poznanstva. Druga dekada meseca je najzanimljivija i najviše ispunjena potencijalnim ljubavnim dešavanjima.

Posao

Ono što će biti vaša slaba tačka tokom avgusta jesu finansije i to najpre problem sa troškovima i dugovanjima.

Nešto od ovoga možete regulisati i rešiti, ali bojim se da će to opterećenje u priličnoj meri ostati i na dalje kod vas.

Generalno gledano – ovo jeste mesec u kojem ćete biti dosta poslovno aktivni, mada će vam povremeno organizacija posla predstavljati problem. Mnogobrojna papirološka i administrativna pitanja je sada moguće rešiti ili makar pokrenuti na pravi način. Privatnici – bolje.

Zdravlje

Stomačni deo vam je osetljiv, povedite više računa o ishrani. Drugi deo meseca može doneti pojačane tegobe hroničnim bolesnicima.
Prenošenje originalnog sadržaja potpisanog sa Lepa & Srećna dozvoljeno je isključivo uz linkovanje na taj tekst!

bonus video
ostavite komentar
Inicijalizacija u toku...
instagram
Artikal Instagram za ceo sajt