HOROSKOP - MLAD MESEC U ZNAKU RAKA 21. JULA 2020: Devica puna brige, Jarac je na testu

HOROSKOP - MLAD MESEC U ZNAKU RAKA 21. JULA 2020: Devica puna brige, Jarac je na testu Foto: Shutterstock

Kako se Mars iz Ovna i Saturn iz Jarca negativno aspektuju sa mladim Mesecom onda mnogim osobama može doneti teške promene i značajne događaje.

Od 11. jula Kiron ide retrogradno što nam daje naznake da se naše rane iscele iz dubine duše.

Merkur je krenuo direktno 12. jula pa komunikacija postaje bolja i neke druge stvari se kreću razrešavati. Mlad Mesec će biti preosetljiv pa će mnoge osobe koje ne plaču sada pustiti suze od radosti ili tuge. Sada su emocije prioritet i svi mogu tragati za svojom srodnom dušom gde će imati zvezdanu podršku.

Ovaj preokret mladog Meseca može najviše pogoditi Ovnove, Rakove, Vage i Jarčeve.

KAKO ĆE OVAJ MLAD MESEC UTICATI NA POJEDINAČNE ZNAKE?

OVAN

Dragi Ovnovi, vama mlad Mesec pada u četvrto polje što će aktivirati energiju u porodici i možete rešiti stambeno ili neko porodično pitanje.

Neke emotivne razmene se mogu dešavati sa jednim roditeljem, moguće majkom. Kako je Mars u vašem znaku, onda je strpljenje pri kraju, hvata vas napetost i pa pazite da ne napravite neke ishitrene emotivne ispade.

BIK

Dragi Bikovi, kod vas se ovaj mlad Mesec dešava u trećoj kući komunikacije što može doneti da neke ranije greške sada budu ispravljene.

To nikako ne treba da odlažete ili da budete tvrdoglavi jer je kompromis važan. Sada nije vreme da preduzimate neke nove pokrete jer još nije vreme, zeleno svetlo se nije upalilo. Poneseni emocijom pazite šta pišete na društvenim mrežama ili u nekim prepiskama da se posle ne pokajete.

BLIZANCI

Dragi Blizanci, kod vas se ovaj mlad Mesec dešava u vašoj drugoj kući finansija pa ako radite sa klijentima vi treba da poradite na svom imidžu da bi privukli drugu klijentelu koja vam može donositi više posla i samim tim bolje finansije.

Vi imate dosta pokretačke energije uz Mars koji vas vodi direktno u krug ljudi koji su moćni i koji vam pomažu na putu uspeha.
Prenošenje originalnog sadržaja potpisanog sa Lepa & Srećna dozvoljeno je isključivo uz linkovanje na taj tekst!

bonus video
ostavite komentar
Inicijalizacija u toku...
instagram
Artikal Instagram za ceo sajt