HOROSKOP - MERKUR U SENCI: 3 znaka koji će patiti sve do 4. avgusta 2020. godine

HOROSKOP - MERKUR U SENCI: 3 znaka koji će patiti sve do 4. avgusta 2020. godine Foto: Shutterstock

Ovaj trenutak smo čekali - Merkur napokon kreće direktno!

Svako od nas zna priču o retrogradnom Merkuru - periodu u godini kada nas očekuje neobična i pomalo mračna energija.

Gubljenje stavri, dokumenata, loše odluke, rasprave, nagle promene raspoloženja možda možete pripisati uticaju retrogradnog Merkura, a od 12. jula ova planeta je krenula direktno, ali i dalje osećamo njen uticaj kroz Merkurovu senku.

Da li će nam ovo doneti olakšanje?

Merkur u direktnom hodu je poziv da direktno govorimo o pitanjima kuće, porodice i odnosa koji su bili nestabilni u prethodnom periodu.

Direktni Merkur pozicionirao se u znaku Raka, odnosno znaku Zodijaka koji upravlja majčinstvom, porodicom, kućnim životom, pa čak i intimnim romantičnim vezama.

U fazi senke, Merkur će se kretati kroz Raka od 12. jula do 4. avgusta i pomaže da se foksuiramo na važne stvari i podstiče nas da izaberemo put istine, ma koliko on bio bolan.

Merkur je planeta koja vlada našim mislima i komunikacijama, a u sferi porodice podstiče nas da razmislimo o svojim prethodnim aktivnostima, razgovorima i delima.

Dok je još uvek u svojoj fazi zasenjivanja, Merkur će se kretati kroz znak Raka od 12. jula do 4. avgusta, pomažući  da uspostavimo fokus ka tim važnim stvarima i pojašnjavajući da, ovog puta, ne možemo izbeći da govorimo svoju istinu, čak i ako to boli.
Prenošenje originalnog sadržaja potpisanog sa Lepa & Srećna dozvoljeno je isključivo uz linkovanje na taj tekst!

bonus video
ostavite komentar
Inicijalizacija u toku...
instagram
Artikal Instagram za ceo sajt