NUMEROLOŠKI HOROSKOP ZA JUL 2020: Petica previše troši, Šestici predstoji ljubavna opasnost

NUMEROLOŠKI HOROSKOP ZA JUL 2020: Petica previše troši, Šestici predstoji ljubavna opasnost Foto: Shutterstock

Svaka vrsta numerološke prognoze se odnosi na bioritamski broj vaše numerološke kombinacije koja se dobija sabiranjem vašeg kompletnog datuma rođenja.

Na primer, ako ste rođeni 25.8.1976. sabiranjem 2 + 5 + 8 = 15 i svođenjem na jedan broj 1 + 5 = 6 dobijate prvi, bioritamski broj, koji podleže promenama iz dana u dan, iz meseca u mesec.

Mesečna numerološka prognoza za jul!

AKO JE VAŠ BIORITAMSKI BROJ

JEDINICA

Jedinice će biti pod povremenim jakim osećajem sputanosti kao i spoznaje da svoju volju moraju da podređuju drugima ako želi da ostane na vrhu.

Bićete uglavnom okupirani porodičnim pitanjima i nalazićete se na nekoj vrsti klackalice. Bićete u procepu između muških i ženskih članova porodice koji će se grupisati među sobom. Shvatićete da ako se ne postavite autoritativno ali i požrtvovano nijedan problem nećete moći da rešite.

Promenićete stil i bićete spremni na sve samo da biste zaveli red, kako kod kuće tako i na poslu.

Najviše će vas okupirati stambeno pitanje, problem u vezi sa nekretninama.

Vaši odnosi u ljubavi mogu biti povod stresu i nezadovoljstvu, naročito ako niste po volji porodici vašeg partnera.

Možete se osećati malo iscrpljenim, ali to je prolazno.

Moguće je interesantno poznanstvo, naročito ako idete na put. Pripazite na finansije i pokušajte da izbegnete raspravu sa člnovima porodice. Moguće su i određene poslovne ponude.

DVOJKA

Ovo bi mogla biti jedan od povoljnijih meseci kada je u pitanju biznis i započinjanje novih poslova. Budite spremni na razne vrste promena, poslovne izazove kojima nećete moći da odolite, ponude mogu dolaziti sa različitih strana, mogli biste započeti interesantnu saradnju.

Može biti i ulaganja posebnog napora, jer ćete na sebe preuzeti veliku odgovornost.

Ovaj period vam može doneti dosta novca, ali i napora jer ćete želeti da iskoristite svaku priliku na poslu, ma čime da se bavite.

Ako radite u banci, bavite se naukom ili trgovinom, vaš posao podrazumeva komunikaciju sa mnogo ljudi, uspeh vam je zagarantovan po cenu nervnog iscrpljivanja.

U ljubavi ćete biti prilično nestalni.

Ukoliko imate stalnog partnera, neće znati da li može da ima poverenja u vas ili ne.

Pazite da ne pokažete osobinu koja se ne dopada vašim kolegama i ukućanima a to je samovolja, nećete podnositi da vam bilo ko govori šta treba da radite.

TROJKA

Nalazite se u periodu koji vas može u priličnoj meri i nervno i fizički iscrpljivati jer će se od vas očekivati da budete ne samo aktivni, dinamični, inventivni već u isto vreme požrtvovani i strpljivi.

Da biste izdržali tempo koji ćete često sami sebi nametati a oklonosti će biti takve da ćete morati da se uklapate u hodu, moraćete da budete strpljivi što za vas može da bude prilično teško.

Predstoje vam susreti sa osobama koje mogu dati neki nov kvalitet vašem životu, možda baš zato što će biti različite od vas, iako po temperamentu možda slične.

Bilo bi dobro da iskoristite sve mogućnosti u vezi sa putovanjima jer ćete stvoriti neka nova poznanstva koja će biti dugotrajna čak i ako živite u različitim mestima.

Možete biti skloni polemisanju zato pripazite šta pričate okolo.

Ne ulazite u rizične poslove. Svaki posao koji podrazumeva znanje stranih jezika može vam doneti sreću.

Moguća je romansa, takođe negde na putu ili sa osobom koja često putuje.

Pokušajte da priuštite sebi dovoljno odmora i nemojte se nervirati za svaku sitnicu, jer ćete možda imati osećaj da vas neko provocira.
Prenošenje originalnog sadržaja potpisanog sa Lepa & Srećna dozvoljeno je isključivo uz linkovanje na taj tekst!

bonus video
ostavite komentar
Inicijalizacija u toku...
instagram
Artikal Instagram za ceo sajt