MESEČNI HOROSKOP - SUDBINSKI DATUMI U JULU 2020: evo kada nas čekaju najveće promene

MESEČNI HOROSKOP - SUDBINSKI DATUMI U JULU 2020: evo kada nas čekaju najveće promene Foto: Shutterstock

Jul 2020. godine bismo slobodno mogli nazvati sudbinskim mesecom jer će u njemu doći do nekih značajnih promena, na poslovnom, emotivnom, životnom planu kod svakog od nas.

Na veliku većinu ovih promena nećemo moći da utičemo a suštinski – ne bi ni trebalo, jer kao što sam to spomenula više puta – ova celokupna godina jeste vreme kada se po mnogim pitanjima svode računi i prave preseci – uvodeći nas u nove životne faze i doba.

A na početku jula meseca Sunce i retrogradni Merkur se nalaze u znaku Raka, Mesec u Škorpiji a retrogradni Jupiter i Pluton u Jarcu.

U znaku Vodolije nalazi se retrogradni Saturn, u Ribama retrogradni Neptun dok je u znaku Ovna Mars. Uran je u znaku Bika a Venera u Blizancima.

2. jula Saturn se vraća u znak Jarca u kojem će boraviti otprilike do polovine decembra ove godine.

Prvenstveno Jarčevima daje priliku da isprave greške, preispitaju odluke i urade propušteno, a zatim i svima ostalima u različitim životnim segmentima – sve u zavisnosti kroz koje vam natalno polje ova planeta tranzitira i koje planete aktivira.

5. jula sledi nam pun Mesec i pomračenje u znaku Jarca.

Tenzija i kulminacija dešavanja će se najpre vezivati za poslovni segment, za odnose sa autoritetima ali i za porodicu.

Zbog aspekata koje Mesec pravi tokom pomračenja mogući su problemi u komunikaciji, ali i iznenadne, neočekivane promene u životnim segmentima koji su ovim nebeskim dešavanjem aktivirani.

13. jula Merkur kreće direktnim hodom.

Ova planeta će većim delom meseca biti u kvadratnom aspektu sa Marsom, što će donositi nervozu, ishitrenost, impulsivne reči i poteze pa ćemo često raditi u korist svoje štete.

Potencirano će biti sve ono što se vezuje za porodicu, kuću, dom, članove familije ali i za papirološka pitanja, dozvole, dogovore.

Energija ovog aspekta tera na akciju, ali sa druge strane – sapliće ukoliko u tu istu akciju uđemo tvrdoglavo, nespremno na kompromis i nervozno.

20. jula imamo mlad Mesec u znaku Raka.

To donosi nova rešenja i početke vezane za porodični segment, dom, roditelje, porodicu, ali i posao.

Ovi počeci biće teški i u njih će biti potrebno uložiti mnogo truda ali se u vremenu mogu pokazati kao značajni i trajni.

22. jula Sunce prelazi u znak Lava.

Ljubav i opuštencija neka istupe – a sve ostalo slobodno može  u neki drugi plan…

U suštini, dobar odnos između Venere i Marsa, a pogotovo od 13. jula kada Venerin dispozitor Merkur kreće direktnim hodom – doneće da se na emotivnom planu polako stabilizujemo.

Odnosi koji su imali prepreku ili zastoj u proteklom periodu sada mogu ponovo krenuti iznova, na pitanja o koja ste se kao par saplitali pronaći ćete odgovore i mnoge nedoumice će biti rešene.

Takođe, za one koji su slobodni ovo je jedan aktivan period, sa mnogo druženja i novih poznanstava koja se lako mogu pretvoriti u prave emotivne priče.

Jul je ispred nas – imaće svoje statične, ali i burne faze – pravi predstavnik ove 2020. godine. 

Tekst: Olga Savić

Izvor: Venera sa papilotnom
Prenošenje originalnog sadržaja potpisanog sa Lepa & Srećna dozvoljeno je isključivo uz linkovanje na taj tekst!

bonus video
ostavite komentar
Inicijalizacija u toku...
instagram
Artikal Instagram za ceo sajt