3 HOROSKOPSKA ZNAKA KOJI ĆE NAJTEŽE PODNETI VLADAVINU RAKA: teške emocije i retrogradni haos

3 HOROSKOPSKA ZNAKA KOJI ĆE NAJTEŽE PODNETI VLADAVINU RAKA: teške emocije i retrogradni haos Foto: Shutterstock

U poslednjih par dana u kosmosu su se dogodila zanimljiva pomeranja i promene, što ste verovatno osetili i na svojoj koži, piše Lovesensa.

Imali smo pomračenje Meseca, a zatim letnju dugodnevnicu, pa pomračenje Sunca zajendo sa mladim Mesecom i početak vladavine najemotivnijeg znaka Zodijaka - Raka.

Rak je vodeni znak, on je simbol čistih i iskrenih emocija. Zato nas njegova vladavina podseća na skrivena osećanja i podstiče nas da zavirimo dubine svoje duše.

Da osvestimo koje emocije smo potisnuli, šta smo sami od sebe sakrili, a podsvesno nas progoni. Da oživimo svoje srce i dopustimo lavini osećanja da izađe iz nas.

Suočavanje sa emocijama može biti bolno, a to je za nas najveći izazov u ovom periodu Raka, posebno zbog prisustva retrogradnog Merkura.

Evo koja 3 znaka Zodijaka prati loša sudbina dok je Sunce u Raku:

Ovan - teške emocije

Sunce tokom vladavine raka ulazi u četvrtu kuću Ovnova koja označava dom, porodicu i emotivnu vezanost. Dobre vesti su što je vladar vašeg znaka, Mars, u šao u vaš znak i što će vam dati dobru energiju koja pomaže da pobedite brojne prepreke.

Loše vesti su što je Mars u retrogradnoj fazi i to činid aima agresivan uticaj kada su u pitanju naše strasti i snovi. Sa jedne strane bićemo suočeni sa moćnim emocijama, a druga strana će nas terati da što pre ostvarimo ono za čim žudimo.

Ove suprotstavljene energije su vrlo moćne i sa njima ćete se teško izboriti. Sve će biti jednostavnije početkom avgusta. Zato budite strpljivi i pustite da vas život vodi.

Lav - introvertan tip

Sunce ulazi u vašu 12. kuću snova, bliskosti i svih stvari koje dodatno utiču na vaše raspoloženje. Živite u svetu iluzije, okruženi maštarijama i snovima i to vam pomaže da sačuvate um od briga i neprijatnosti. Bežite od realnosti, ljudi, sveta - želite da se izolujete i samo boravite u svom svetu mašte.
Prenošenje originalnog sadržaja potpisanog sa Lepa & Srećna dozvoljeno je isključivo uz linkovanje na taj tekst!

bonus video
ostavite komentar
Inicijalizacija u toku...
instagram
Artikal Instagram za ceo sajt