MESEČNI HOROSKOP ZA JUL 2020:  Jarac pred sudbinskim promenama, Raka čeka veliko ljubavno iznenađenje

MESEČNI HOROSKOP ZA JUL 2020:  Jarac pred sudbinskim promenama, Raka čeka veliko ljubavno iznenađenje Foto: Shutterstock

Mesečni horoskop za jul 2020. godine donosi nam čak pet planeta koje su retrogradne!

To su Merkur, Jupiter, Saturn, Neptun i Pluton što nam daje nagoveštaj raznih preokreta i turbulencija.

Prvog dana Sunce i Merkur će biti na istom stepenu tj. u konjukciji koja je u Raku pa se ispoljavaju kreativnost, ideje, sposobnost da se radi sa mnogim stvarima koje su povezane sa porodicom, kućom, decom. Naglašena konjukcija daje jako nametanje dok sprečava objektivnost i ističe silinu UMA i EGA.

Jupiter se celog meseca kreće retrogradno i daje nam velike šanse za realnost planova i ciljeva dok od pojedinih osoba traži da se nešto nauči ili da se stvore okolnosti za ponovne šanse koje ste propustili.

Saturn se vraća u svoju kuću i prirodno sedište Jarca gde će tranzitirati direktno do 17. decembra 2020. godine i konačno napušta Jarčeve na duži period tj. tek se vraća u oktobru 2046. godine pa Jarčevi mogu da odahnu do narednog povratka. Neptunovo sporo retrogradno kretanje može nam razmaknuti zavesu da vidimo jasnije neka dešavanja, izađemo iz iluzije i magle.

Merkur će biti retrogradan u Raku do 12. jula i kreće direktno za to vreme mogu mnoge stvari da se urade kada je kuća u pitanju, porodica, od prodaje, renoviranja, kupovine,  preseljenja, odvajanja od kuće i porodice, renoviranje kuhinje, kupatila itd.

U drugoj polovini meseca Sunce će praviti opoziciju sa Jupiterom, Plutonom i Saturnom što nam može dati sukobe, frustracije, izazivanje mržnje kod drugih, previše optimizma, hladnoću, rezervisanost, impulsivnost, zapovedanje drugima i još mnoge stvari što još zavisi od vašeg ličnog horoskopa.

 

Mars će celog  meseca tranzitirati kroz Ovna i svoje prirodno sedište praveći u prvoj polovini meseca sekstil sa Venerom iz Blizanaca što je dosta povoljno za emocije među partnerima pa može biti dosta lepih udvaranja, strasti, zaljubljivanja, flerta, druženja i izlazaka.

Merkur iz Raka skoro celog meseca pravi kvadrat sa Marsom iz Ovna što može kod mnogih znakova izazivati rasprave, razdražljivost, bes, teškoće u mentalnom sklopu, tvrdoglavost i još mnoge osobine pa povedite računa da ne kažete ishitreno nešto što kod drugih može izazvati haos i nemir.

Pun Mesec i pomračenje je 5. jula u Jarcu, što može izazvati neka sudbinska dešavanja u karijeri, probleme sa nadređenima ili jednim roditeljom.

Mlad Mesec je u Raku 20. jula što u opoziciji sa planetama iz Jarca daje neke nove početke u karijeri, porodici sa nadređenima i šefovima.

Emocije su naglašene pa ako ste dosta tolerisali i ćutali sada možete prosto ispoljiti sva nezadovoljstva a i zadovoljstva koja su prekrivana i čuvana.

Na samom kraju Meseca Uran će praviti sekstil sa Merkurom što nam može pomoći putem dobre intuicije i brzih rešavanja problema dok pojedine osobe dobijaju genijalne ideje i bljeskove uvida. Sunce ulazi u Lava od 22. jula što nam daje veću energiju, ljubav za životom i veliku kreativnu energiju i samopouzdanje.

ŠTA OČEKUJE HOROSKOPSKE ZNAKOVE U JULU 2020. GODINE

OVAN

Dragi Ovnovi, vaš vladar Mars je u vašem znaku i sve će prštati od energije, borbe i raznih promena kako lepih tako i manje lepih. Monotonija i neke stvari koje su gurane u stranu sada će izaći na videlo pa se moraju rešavati.

Šta god da se dešavalo i kakve god promene da budu vi ne smete dozvoliti da to utiče na vas.

Mnogi Ovnovi mogu imati turbulencije u porodici i karijeri. U drugoj polovini meseca mnoge stvari su bolje pa možete više vremena imati za privatne i poslovne stvari koje svakako treba razdvojiti.

Više se družite sa ljudima koji su vam dragi i koje od davno niste videli.

Osluškujte svoj organizam jer vam može biti nestabilno fizičko i mentalno stanje i čuvajte se povreda.
Prenošenje originalnog sadržaja potpisanog sa Lepa & Srećna dozvoljeno je isključivo uz linkovanje na taj tekst!

bonus video
ostavite komentar
Inicijalizacija u toku...
instagram
Artikal Instagram za ceo sajt