MESEČEV HOROSKOP DO 23. APRILA 2020: Blizanci dobijaju podršku Univerzuma, Škorpiji jača harizma

MESEČEV HOROSKOP DO 23. APRILA 2020: Blizanci dobijaju podršku Univerzuma, Škorpiji jača harizma Foto: Shutterstock

Pozicija Sunca (svesti) u znaku Ovna je egzaltirana (najviši nivo), dok je pozicija Meseca (duše) veoma otvorena, direktna, iskrena. Sklop ove energije daje veoma temperamentnu i vatrenu prirodu ličnosti, naglašenog ega, koja u mnogim situacijama ume da na vrlo otvoren, nedvosmislen i jasan način ispoljava svoje emocije i svoje stavove.

Ovde nema kalkulacije, nema skrivanja. Ono što u datom momentu ljudi ove prirode osećaju, direktno saopštavaju svoja osećanja i svoje stavove na vrlo direktan i iskren način. Naime, ovde je praznina u svetu dualnosti. Ispoljavanje snažne individualnosti i jačine ega i snage volje može biti podržavajuće samo u određenim situacijama i okolnostima.

Ova energija traži od nas jasno kanalisanje i razvijanje svesti o drugim ljudima. U krajnjem SVI SMO MI JEDNO sa IZVOROM, UNIVERZUMOM, TVORCEM.  

Ovnovi su sa ovom lunacijom zaista vesnici svega što je novo i poletno na svesnom nivou.

Medjutim, energija Ovna je još fokusirana na neke stare dogadjaje, na sećanja u kojima nemaju želju da puste i dopuste da ne moraju „biti u pravu“. Ovo može biti neproduktivno u ljubavnom životu.

Može izostati zadovoljstvo sa već postojećim zbog sećanja na prethodnu patnju ili loše okolnosti. Vrlo je važno da Ovnovi otpuste neke stare navike, koje ne služe u ovom Novom dobu.

Ovnovima je neophodno da integrišu sva stara iskustva u svojim dnevnim aktivnostima. Od 30. marta Mars menja znak i ulazi u vazdušni, fiksni znak Vodolije, i dolazi u vrlo intenzivan odnos sa Saturnom. Direktno buđenje sećanja na loše porodične odnose koji se u najmanjem mogu replicirati kroz partnerski odnos.Ova energija bi mogla biti prilično brutalna ukoliko ne osvestite prirodu svoje energije. 

Bikovima se mlad Mesec dešava u 12. polju – polju podsvesti i sećanja na prošle živote...

S obzirom na to da je i Venera tu od 5. marta pa do 4. aprila kada će preći u znak Blizanaca, malo je lakše. Bez obzira na prisustvo Urana u znaku Bika, naprosto Bikovi su stabilniji i sigurniji u sebe jer imaju ogromnu podršku iz Jarca, kao da su zaštićeni od rušilačkih aspekata. Istovremeno i planete iz znaka Riba su pružale podršku Bikovima.

Za Bikove je najveći izazov kada se neke stvari moraju sada i odmah rešavati. Ova kratka pauza je do 30. marta kada će Bikovi na listi prioriteta prvo imati poslovnu dezintegraciju radi uspostavljanja novih vrednosti, a potom počinje transformacija i na polju emotivnosti.

Blizanci su prilično dugo u stanju suprotnom od svoje prave prirode. Valjda je takvo vreme gde je neophodno ući u svoju suprotnost. Ovaj duboki zaron je prisutan još od 17. februara a trajaće sve do 11. aprila. Malo bolji osećaj će doći sa ulaskom Venere u znak Blizanaca od 4. aprila.

Takođe ovaj „racionalni um“ koji još uvek roni u dubinama sećanja može baš 4. aprila da izroni neku tajnu. Partnerski odnos za Blizance i uopšte ljubavni život u ovom vremenu je drugom planu, ilegali... ne bih mogla reći da je u pitanju tajna. Blizanci ne umeju da čuvaju tajne jer su kao deca, neposredni. Negde oko 18. aprila desiće se neka konekcija, povezivanje koje će dati punoću emotivnih dešavanja u tek u drugoj polovini maja.

Takođe, Saturn je ušao u vazdušni znak Vodolije 23. marta a Mars ulazi u znak Vodolije 31. marta... kako god ovo zvučalo za Blizance sledi najava podrške Univerzuma u narednom dužem periodu.

Rakovi kao i uvek, glavni i odgovorni u svakoj lunaciji, jer je Mesec vladar znaka Rak. Sada kada je Mesec u kardinalnom i vatrenom znaku Ovna, podstiče Rakove da budu glavni inicijatori dešavanja.

To njima neće biti teško naprotiv, umeće da uživaju u ulozi organizatora.

Vatra daje volju, entuzijazam ali priroda Rakova je voda, emocije, pa bi ovde mogle da se baš rasplamsaju emocije i da na svakih sedam dana bude po jedno „čekiranje“ situacije. Oko 2. aprila porodična situacija se pročišćava. Potom 8. aprila kada je Pun Mesec u znaku Vage, potrebno je definisati ili postojeći partnerski odnos ili neki u najavi.

Oko 14. aprila će biti radikalnih odluka na polju biznisa. Venera je podrška u teškim odlukama koje su baš vezane za poslednju četvrtinu kada budete rešavali svoje nezadovoljstvo u biznisu.

Lavovi sa ovom lunacijom u Ovnu dobijaju „atomsku energiju“. Ova energija može probuditi u Lavovima nagon da se takmiče, izaziva ih, probija, ostvaruje, samopotvrdjuje i dokazuje. Uvek speman, hoće i može! Večito ide napred ne obazirući se na posledice jer za njega ne postoje granice, niti u čemu vidi opasnost.

Ako nema avanture, nema niti njega jer ga silna energija nagoni da se iskazuje. Ovan je vatreni znak, srodan Lavu, a to znači da ima potrebu da ispolji sebe na vrlo dinamičan način, takođe znači da ispoljava sebe kroz direktne akcije.

U narednom periodu Lavovima je neophodno da razviju svest o drugim ljudima, naročito kroz partnerski odnos. Obzirom da je Saturn u Lavovskom polju partnera - braka, moglo bi se desiti da se mladji Lavovi susretnu sa karmičkim partnerom.

U narednom dužem periodu za Lavove koji su već u formalnim partnerskim odnosima nastupa vreme velikih izazova jer će trpeti napete aspekte od Urana a i od Saturna. U ovom vremenu uvedite strpljenje jer ishitrene i nepromišljene akcije mogu pretvoriti poslednje dane marta u svadje i prekid partnerskih odnosa.
Prenošenje originalnog sadržaja potpisanog sa Lepa & Srećna dozvoljeno je isključivo uz linkovanje na taj tekst!

bonus video
ostavite komentar
Inicijalizacija u toku...
instagram
Artikal Instagram za ceo sajt