HOROSKOP ZA VLADAVINU OVNA DO 20. APRILA 2020: bes oduzima energiju Škorpiji, Bik ima odličan imunitet

HOROSKOP ZA VLADAVINU OVNA DO 20. APRILA 2020: bes oduzima energiju Škorpiji, Bik ima odličan imunitet Foto: Shutterstock

OVAN (21. 3 - 20. 4)

Trenutak je da svoju brzopletost i dinamičnost svedete na minimum i ovo vreme iskoristite za odmor. Očekuje vas mnogo komunikacije i interakcije s ljudima iz okruženja, a najpre sa prijateljima s kojima sarađujete.

Možda ćete doći u iskušenje da se upletete u neke zakulisne radnje, verujući da je to jedini način da dosegnete cilj koji ste zacrtali. Budite oprezni i dvaput proverite svaku informaciju kako ne biste skliznuli izvan zakona. Nekima od vas, u ovom periodu, prete kazne i problemi sa zvaničnim licima, a možda i iskušenje da se izložite bespotrebnom riziku misleći da se sve dešava nekom drugom.

Odnosi u porodici su napeti. Glavni razlog tome je to što ste primorani da čekate, a najgore od svega je što ne znate do kada i šta.

Da biste izdržali ovaj drastični pad životnog tempa i izbegli napade nervoze i besa neophodno je da osmislite na koji način ćete fizički izbacivati višak energije, pa makar to bilo udaranje pesnicama u jastuk.

Pojačajte imunitet redovnim i kvalitetnim snom.

BIK (21. 4 - 21. 5)

Situacija u kojoj ste se našli navodi vas da sve intenzivnije razmišljate o tome da li je za vas bolje da život uzmete u svoje ruke i da karijeru nastavite samostalno.

Ovo je period kada ćete dospeti u centar pažnje i najverovatnije ćete se veoma ponositi svojom pozicijom. Bez obzira na to na kom ste položaju, da li ste primorani da radite ili ste se povukli u izolaciju, postoje obaveze koje samo na vas čekaju. Možda imate u okruženju stare ljude kojima ste neophodni ili nekog ko je iznemogao.

Povoljna astrološka slika ukazuje na to da ovih dana imate dara da s osmehom na licu delite ne samo pomoć, već i optimizam, i to svakome kome je neophodan.

Sve ovo ne znači da je preporučljivo da se nesmotreno izložite zdravstvenom riziku. Doduše, vi i niste neracionalna osoba, pa je ovakav savet za vas važan samo u smislu da iz najboljih namera, nehotice, ne ugrozite osetljive ljude iz okruženja.

Imunitet vam je na zavidnom nivou, naročito ako ste psihološki spokojni, a to je sigurno jedino ako su frižider i novčanik puni.

BLIZANCI (22. 5 - 21. 6)

Za vas situacija u kojoj smo se našli postaje nesnosna. Pod velikim ste pritiskom, osećate se preopterećeno. Obuzima vas velika pospanost i malaksalost, pa vas to plaši.

Vodite računa, nalazite se u periodu koji je za vas prilično rizičan, ali ne samo na zdravstvenom planu. Prvenstveno je neophodno da se usporite, primirite i kvalitetno odmorite.

Brzopletost može da vas košta, naročito ako se prepustite mračnim mislima i pesimizmu. Ukoliko ste u izolaciji, vreme ćete najlakše "ubiti" čitanjem laganih sadržaja i komunikacijom preko društvenih mreža.

Ipak, sačuvajte zdrav razum, jer vas teorije o zakulisnim radnjama i velikim zaverama mogu značajno poremetiti. Drugim rečima, skloni ste iluzijama i pogrešnom zaključivanju, pa je za vas najpametnije da ovaj period na neki način prespavate i pažljivo izaberete s kakvim ćete osobama kontaktirati.

Što se tiče zdravlja i imuniteta, pored vitamina, ishrane i suplemenata, neophodno je da vam je duša socijalno uključena i nikako usamljena.
Prenošenje originalnog sadržaja potpisanog sa Lepa & Srećna dozvoljeno je isključivo uz linkovanje na taj tekst!

bonus video
ostavite komentar
Inicijalizacija u toku...
instagram
Artikal Instagram za ceo sajt