HOROSKOP ZA TRANZITNU VENERU DO 5. MARTA 2020: ljubav na velikom testu, ove GREŠKE će biti fatalne

HOROSKOP ZA TRANZITNU VENERU DO 5. MARTA 2020: ljubav na velikom testu, ove GREŠKE će biti fatalne Foto: Shutterstock

Do kraja februara 2020. godine ljubavne teme su toliko važne da nemamo strpljenja da dočekamo da se nešto pokrene u ovoj oblasti.

Proleće samo što nije pokucalo na naša vrata, a sa njim želimo da pokrenemo osećaj leptirića u stomaku. Zbog Venere u Ovnu nama se žuri u ljubavi.

Međutim, Venerini aspekti sa Plutonom i Saturnom usmeravaju nas na još malo strpljenja. Potrebno je da se mi menjamo, tako što ćemo staviti fokus na prošle veze i zabeležiti šta to nije bilo ok. Primetite šta vas je usporavalo i počnite sa sopstvenom promenom pogleda na ljubav.

U nastavku teksta saznajte više o ljubavnim brzanjima zbog Venere u Ovnu i kako ona utiče na svaki horoskopski znak. Pročitajte šta ovi važni aspekti spremaju za svakog od nas.

Ovan je znak novog početka. On pokreće svežinu i drugačije situacije kod mnogih, bez obzira kakav nam je natal. U svakom horoskopu Ovan je smešten u određenoj životnoj oblasti i tu uvek želimo da unosimo novine.

Počnimo ljubav iz početka, ovi stihovi opisuju doživljaj Venere u Ovnu. Zbog toga smo svi nestrpljivi, jer ne želimo da čekamo. Ali kada Saturn umeša prste u ljubavne teme tada se ništa ne dešava preko noći. Situacije se odvijaju sporije i sa dosta takta. O da, mnogi su tokom ove nedelje sproveli taktiku kroz partnerske odnose. To malo zamara ovu Veneru u Ovnu jer kome je još potrebna strategija u odnosu, gde sve treba da teče lagano.
Prenošenje originalnog sadržaja potpisanog sa Lepa & Srećna dozvoljeno je isključivo uz linkovanje na taj tekst!

bonus video
ostavite komentar
Inicijalizacija u toku...
instagram
Artikal Instagram za ceo sajt