LJUBAVNI HOROSKOP ZA VENERU U OVNU: 5 znakova koji rizikuju u ljubavi do 9. aprila 2020. godine!

LJUBAVNI HOROSKOP ZA VENERU U OVNU: 5 znakova koji rizikuju u ljubavi do 9. aprila 2020. godine! Foto: Shutterstock

Od 7. februara 2020.godine Venera je u znaku Ovna. Prelaskom iz znaka Riba, ubrzava nam uspavanu energiju i prestajemo da maštamo, sad se traži akcija!

Veoma je moguće da će mnogi ući u takmičarski duh, pa i veze i odnosi sada ulaze u period kada će morati malo više da se bore za opstanak.

Venera u Ovnu i nije baš na najboljoj poziciji, pa će ovde biti gruba, brza, slabog strpljenja i konstantno željna promene. Bićemo u iskušenjima, moguća su mnoga nagla zaletanja.

Slobodni će se naglo zaljubiti i poleteti u zanosu, dok će zauzeti tražiti malo više prostora u samom odnosu kako bi se bavili sobom. Ovaj je znak sebičnosti, ali liderstva pa će žene i devojke sada preuzeti kontrolu i neće popuštati u vezama. Prve će prilaziti i prve će raskidati.

Vratiće nam se vera u ljubav na prvi pogled, a za dugotrajniji odnos biće potrebno da se partneri slože u vezi sa brojnim životnim stavovima.

Venera u Ovnu ne trpi ništa sporo, tajno i nedostižno, tako da se od 7. februara pa sve do 5. marta okrećemo nekom dinamičnijem periodu kako za ljubav, tako i za seks. Na dan 5. marta, ulazi u znak Bika i tu se bude sva čula, želja za uživanjem - ljubavi će biti na testu! Sledeći je ulazak u znak Blizanaca, 9. aprila kada kreće i u svoju retrogradnu senku... Nastaje period flertovanja, koketiranja, zavođenja, zaljubljivanja, mnogo dešavanja tokom kojih treba odbraniti stare ljubavi ili dobro promisliti o novima.

Za početak, pogledajmo koji znakovi mogu da budu u najvećem iskušenju dok je Venera u Ovnu!

Bik

Aspekt vaše vladarke prema kući tajni upravo to može i da donese – tajnu vezu ili vezu sa nekim ko je zauzet. Onima u vezi ili braku donosi seks i to onaj koji počinje svakodnevnim maštarijama.

Rak

Zahtevaćete puno i tražićete da sve bude po vašem. Ovo se možda neće dopasti partneru, pa će biti dinamično i napeto. Slobodni pripadnici znaka će ovaj tempo nametati simpatijama.

Vaga

Uspostavljanje odnosa sa partnerom na nivou takmičenja neće uspeti. Ili popustite ili će se sve raspasti. Slobodne Vage očekuju uzbudljivi momenti i nekoliko simpatija u isto vreme.

Škorpija

Biće potrebno da se u trenutnom odnosu stvari i emocije dovedu red. Ovo ne umanjuje povećanje seksualne želje. Slobodnima će se svideti neki kolega ili koleginica.

Ovan

Porašće vam samopuzdanje pa ćete lakše i brže ulaziti u veze. Ukoliko ste već u vezi ovaj tranzit će vas pomeriti i tražiće akciju, promenu ili neka brza rešenja.

Prilagođeno sa: Svetpoznatih.rs

 
Prenošenje originalnog sadržaja potpisanog sa Lepa & Srećna dozvoljeno je isključivo uz linkovanje na taj tekst!

bonus video
ostavite komentar
Inicijalizacija u toku...
instagram
Artikal Instagram za ceo sajt