HOROSKOP ZA VENERU U OVNU DO 4. MARTA 2020: evo kako da osvojite i zadržite ljubav svog života!

Venera u Ovnu donosi posebnu šansu za ljubav! Evo šta horoskop savetuje!

HOROSKOP ZA VENERU U OVNU DO 4. MARTA 2020: evo kako da osvojite i zadržite ljubav svog života! Foto: Shutterstock

Venera ulazi u znak Ovna u petak, 7. februara 2020. godine i označava početak spontane i direktne ljubavi, piše Lepa & Srećna.

Ispunjava nas nova energija, sveža, smela i pomalo nestrpljiva kad je reč o pitanjima srca!

Više se ne osvrćemo unazad. Više nas ne zanimaju nikakva izvinjenja, ne bavimo se više prošlošću. Počinju novi dani. Vreme je da ovoga puta sve u ljubavi procveta.

Ovan je znak zaštitnik osvajanja ali Ovan ume i da voli dugo i duboko. Važno je da se održava svežina ljubavi. Sa njim nema mnogo okolišanja, nikakve slatke reči neće pomoći. Da, on ume da nas bocne, ali to nikad nije zlonamerno ili nisko.

Takav način komunikacije je veoma važan za Ovna. Zato, tokom boravka Venere, planete ljubavi i lepote, u znaku Ovna, budite direktni, spontani, ne plašite se svog osećaja oduševljenja. Izrazite ga. Ali, imajte na umu da Ovan više voli da osvaja nego da ga osvajaju. On je lovac, a ne plen.

Ljubavi začete tokom Venere u Ovnu nisu uvek dugovečne. Međutim, uvek je to vreme za dobar test - da li se uklapate, da li ste jedno za drugo.

Ako živite za ovaj trenutak, vreme je da krenete za onim što želite. Ako to nije ono što želite za uvek, nemojte da pristanete na ozbiljne obaveze.

Venera je i planeta novca, a njen put kroz znak Ovna podsetiće nas koliko su nam naše potrebe važne pa se pobrinite da dobijete ono što želite.

Slobodno postavite sebe na prvo mesto jer ćete - ako razumete i volite sebe - lakše privući ne samo ono što želite već i ono što vam, zapravo, treba.

Tekst: A. L. S.

Izvor: Lepa & Srećna
Prenošenje originalnog sadržaja potpisanog sa Lepa & Srećna dozvoljeno je isključivo uz linkovanje na taj tekst!

bonus video
ostavite komentar
Inicijalizacija u toku...
instagram
Artikal Instagram za ceo sajt