MESEČEV HOROSKOP DO 23. FEBRUARA 2020: pun Mesec donosi isceljenje Vagama, Raku preti konflikt

MESEČEV HOROSKOP DO 23. FEBRUARA 2020: pun Mesec donosi isceljenje Vagama, Raku preti konflikt Foto: Shutterstock

Samim rođenjem imamo dva osnovna oslonca, majku i oca. U horoskopu imamo dva glavna principa od životnog značaja - Sunce, koje nam daje vitalnost i snagu, koje ukazuje čemu stremimo i Mesec koji govori o načinu kako da nešto uradimo.

Sunce je cilj, a Mesec put kojim stižemo do njega.

Mesec je otvorena knjiga, Mesec je naša duša i naša majka kroz koju smo došli na ovaj svet. Tu smo najranjiviji. Mesec nosi sećanja, na nivou emocija.

Predstavlja životno doba do četvrte godine života i vrlo često se ne sećamo događaja iz tog perioda, ali kada život krene uzlaznom putanjom svesnosti tada isplivaju sećanja.

Sećanja izlaze na površinu samo sa jednim ciljem: da se OSLOBODIMO vezivanja, ovisnosti...

Vodolije u ovoj lunaciji svoje iskustvo doživljavaju kao alat kojim će se dokazivati materijalizacija ljubavi. Egzaltirana Venera je u drugom vodolijanskom polju (polju vrednosti).

Oni sami su idealisti po prirodi i sloboda im je na prvom mestu. Zato osećaj bliskosti ovde vrlo često ostaje nedostižna tačka. Konkretan cilj, koji će privući pažnju je zaista preko neophodan kako bi ostali fokusirani na partnerski odnos.

Vodolije imaju univerzalne kvalitete i idu ispred svog vremena. Često su neshvaćeni i okarakterisani kao frikovi. Bujna mašta i talenat su sinonim za ovaj planetarni period, međutim nervna napetost je jako prisutna. Stalne vežbe relaksacije i uvođenje rutine ovde mogu mnogo pomoći i dovesti u sklad duh i um. Ljubav prema svemu što je nekonvencionalno biće na listi prioriteta ovog vremena.

Ovakav osećaj i stav ih može koštati iskrenih emotivnih odnosa, pa je otud savet za osobe rođene u znaku Vodolije, da stišaju svoje probuđene buntovničke instinkte i preobrate se u male mace kako bi, makar na kratko, uhvatile svoju emotivnu sreću u prvoj nedelji februara meseca.

Ribama lunacija ili mlad Mesec pada u 12. polje (njihovo prirodno polje). Ključna reč u ovom periodu je instinktivnost, intuicija! Ovaj položaj govori o tome da su Ribe satkane od suptilnih osećanja, a čini mi se i sklonih zaljubljivanju. Preterana emotivnost ovog perioda i glad za bliskošču je suštinska potreba za Ribe u ovom vremenu.

Prvi vladar Riba, Jupiter koji predstavlja mlađe pripadnike znaka Riba je prešao preko Južnog Mesečevog čvora i budi sećanja gubitka i straha od separacije. Zato treba voditi računa o mentalnom sklopu koji ovde lako strada usled nedostatka razumevanja za okolnosti. Stariji pripadnici znaka Riba su predstavljeni Neptunom koji je sada u zagrljaju sa egzaltiranom Venerom! Ako ste slobodni onda preterivanje i nemanje mere može stvoriti ljubavne ovisnike.

Oni pripadnici znaka Riba koji su u formalnim partnerskim odnosima neće želeti da se suočavaju sa „problemom“ jer ih Venera napušta mnogo brže nego što će uspeti da se osveste, već 7. februara. Savetujem da pratite svoju intuiciju, ona će vam mnogo toga reći.

Osluškujte svoj organizam, nikada ne idite protiv sebe, ma kako vam delovalo sa strane. Vaš unutrašnji glas nikada ne greši! Sunce (svest) ulazi u znak Riba 19. februara i tada ćete imati jasniju sliku o svojim emocijama i potrebama.

Ovnovska energija se posle dužeg vremena promenila prelaskom Marsa u znak Strelca od 4. januara i tu će boraviti do 17. februara. Sam Ovan poseduje prirodni entuzijazam i radost, ali eto odmah i malog problema, kada je u Strelcu može se malo osećati defokusirano, ne zna gde bi pre...

U ovom periodu treba na tome svesno raditi. Mlad Mesec se Ovnovima dešava u polju prijatelja i tu mogu potršiti mnogo energije.

Samim tim dolazi do zapostavljanja partnerskih odnosa. Preti opasnost od konflikta, nesporazuma a možda i prevelikih obećanja datih partneru. Pomalo agresivni spolja, kamufliraju unutrašnju nesigurnost koja proizlazi iz želje da se uvek bude prvi i najbolji i zaista može doći do konflikta u poslednjoj nedelji januara.
Prenošenje originalnog sadržaja potpisanog sa Lepa & Srećna dozvoljeno je isključivo uz linkovanje na taj tekst!

bonus video
ostavite komentar
Inicijalizacija u toku...
instagram
Artikal Instagram za ceo sajt