ASTRO SAVET ZA MLAD MESEC - 24. JANUAR  2020: šta VAŠ ZNAK treba da uradi da privuče sreću u najplodnijem danu meseca

Novi lunarni ciklus može da označi novi početak i oslobađanje od prošlosti! Evo kako da najbolje iskoristite mlad Mesec u

ASTRO SAVET ZA MLAD MESEC - 24. JANUAR  2020: šta VAŠ ZNAK treba da uradi da privuče sreću u najplodnijem danu meseca Foto: Shutterstock

Nova 2020. godina tek što je počela, a već su otpočele astrološke turbulencije koje donose teške emocije i dramatične situacije, piše Lepa & Srećna.

Očekuje nas mlad Mesec u Vodoliji, 24. januara, a to je savršen trenutak da osmislimo koji su naši glavni ciljevi u ovoj godini i posejemo pravo seme u doba ovog najplodnijeg dana u mesecu.

Ako nam već Nova godina nije donela olakšanje, neka onda novi lunarni ciklus označi novi početak i oslobađanje od prošlosti.

OVAN

Sve dok budete samo pričali o svojim željama, bićete duboko nezadovoljni. Vreme  je da svoje najveće želje pretočite u prave planove - dajte im rok, odredite sredstva i definišite načine. Posle će ići lakše.

BIK

Dajte iskren odgovor na pitanje - šta je pravi uspeh za vas? Zaboravite lepe fraze, pritisak okoline, primere iz okruženja. Kad odlučite šta je za vas uspeh, napravite  takav raspored da veći deo dana bude posvećen baš tome.
Prenošenje originalnog sadržaja potpisanog sa Lepa & Srećna dozvoljeno je isključivo uz linkovanje na taj tekst!

bonus video
ostavite komentar
Inicijalizacija u toku...
instagram
Artikal Instagram za ceo sajt