HOROSKOP OTKRIVA ČAROBNU LJUBAV DOK JE VENERA U JARCU: vraća se karmički dug, dolazi jedna davna ljubav!

Ljubav i novac? To je vrlo, vrlo pojednostavljena interpretacija Venere... upoznajte Veneru u Jarcu!

HOROSKOP OTKRIVA ČAROBNU LJUBAV DOK JE VENERA U JARCU: vraća se karmički dug, dolazi jedna davna ljubav! Foto: Shutterstock

Tranzitna Venera ulazi u znak Jarca 26. novembra, u 1:30 sati, a u istom se zadržava do 20. decembra 2019. godine.

Znak Jarca nosi kategoriju vremena, zapisa i sećanja koji žive u našoj genetici. Bilo koja planeta da se nađe u ovom znaku, govori o onome što je bilo, o davno prošlom vremenu. Pošto ta planeta nosi iskustva koja su bila, ona samo njih želi da prenese nama, a mi zatim, po sećanju da ih ostvarimo. Tako će Venera ovde nositi priču o jednoj ljubavi, a pitanje je koliko je u tome bila zadovoljna?

Na prvi pogled, reklo bi se da je znak Jarca karmički po svojoj prirodi, jer ako znamo da je to znak predaka i da su oni ovde glavni - jasno nam je da je u pitanju mesto našeg dugovanja ili otplate njihovih dugova. Skoro da ne postoji genetika u kojoj neko nije napravio dug, što znači da je na nama, potomcima, prvi zadatak da to najpre otplatimo, kako bi počeli svoj život.

Dakle, mesto naših dugova ogleda se uvek u ovom znaku. Kada je u pitanju Venera, nasledili smo njenu priču po ženskoj liniji. Kako je ovo znak ispričanih priča, jednostavno je predvideti kakva će biti i naša, a svakako da se radi o emotivnom dugu. Generalno, ovde postoji sećanje na jednu ljubav koja je bila snažna i stabilna, a danas ova Venera čeka tu osobu da se pojavi.
Prenošenje originalnog sadržaja potpisanog sa Lepa & Srećna dozvoljeno je isključivo uz linkovanje na taj tekst!

bonus video
ostavite komentar
Inicijalizacija u toku...
instagram
Artikal Instagram za ceo sajt