HOROSKOP MAGIJE KOJA POČINJE 2. DECEMBRA: šta će vam doneti Jupiter u znaku Jarca do 19. decembra 2019. godine

Horoskop za ulazak Jupitera u znak Jarca!

HOROSKOP MAGIJE KOJA POČINJE 2. DECEMBRA: šta će vam doneti Jupiter u znaku Jarca do 19. decembra 2019. godine Foto: Shutterstock

Jupiter će biti aktivan u znaku Jarca od 2. decembra, a trajaće sve do 19. decembra 2020. godine.

Ovo je jedan od najznačajnijih astroloških događaja u ovoj godini i i te kako će uticati na živote svih horoskopskih znakova. 

nastavku otkrijte kakva će energija biti zastupljena u narednih godinu dana pod uticajem Jupitera u znaku Jarca.

Jupiter u znak Jarca ulazi 2. decembra, a ostaće tu sve do sledeće godine, odnosno do 19. decembra 2020. Jupiter je poznat kao planeta sreće, a poslednji put je bio aktivan u Jarcu 2007. godine.

Osobe rođene u znaku Jarca i te kako će osetiti promene na životnom polju, biće ovo za vas fantastična godina. Ali, i za ostale znakove zodijaka biće ovo godina puna zanimljivih događaja.

Ovaj tranzit donosi ambiciju i samopouzdanje, pa je evidentno da ćete davati sve od sebe kako biste napredovali u karijeri, i kako biste zaradili više novca. Odlična je godina za putovanja i za obilazak stranih zemalja, bilo da je poslovni ili privatni motiv u pitanju.

Sa druge strane, ovo može biti i godina koja uči mnoge znakove lekcijama o životu. U jednom periodu možete se osećati izgubljeno na svom putu, možete osetiti nemoć i umor.

Za mnoge ljude, optimističan Jupiter u Jarcu doneće lepe trenutke, razvoj na svim životnim poljima, razvoj na ličnom planu. Ovaj tranzit donosi korisna praktična znanja i pomaže mu da lakše prihvati svoju odgovornost. Takođe, idealna je godina za obezbeđivanje materijalnih stvari i finansija.

Ovaj period mnogim znakovima doneće uspeh u konkretnim poslovima za koje su se znakovi godinama zalagali. Jarac je poznat kao znak koji ne trpi nepravdu, koji daje sve od sebe da uspe i da se dokaže, koji je odgovoran i disciplinovan, posebno u poslovnoj sferi.

Takvu energiju osetiće i ostali znaci, posebno Ribe i Vodolije. Mnogi znakovi koji su se osećali kao da su stagnirali u prethodnim godinama, sada će dobiti novu, osvežavajuću energiju koja će ih pokrenuti i motivisati da ostvare sve svoje ciljeve koje nisu mogli do sada.

Ova planeta funkcioniše vrlo jednostavno. Sve će biti po zaslugama. Kako ste davali, tako će vam se i vratiti. To će primetiti osobe koje su se dugo borile da nešto ostvare, sada će to lakše i brže realizovati. Ono što je zanimljivo jeste da Jupiter u znaku Jarca donosi uspeh svima koji se ponašaju moralno, a to posebno važi u prijateljskim, porodičnim i ljubavnim odnosima.

Ako ste varali, lagali, obmanjivali - takve stvari će vam se dešavati i osetićete na svojoj koži koliko je poštovanje moralnih vrednosti važno.

Jupiter će već u januaru doneti lekcije o kolektivu, timskom radu, zajedništvu i partnerstvu. Ućiće nas da budemo blagi jedni prema drugima, da opraštamo, da bolje funkcionišemo zajedno.
Prenošenje originalnog sadržaja potpisanog sa Lepa & Srećna dozvoljeno je isključivo uz linkovanje na taj tekst!

bonus video
ostavite komentar
Inicijalizacija u toku...
instagram
Artikal Instagram za ceo sajt