HOROSKOP ZA PERIOD MARSA U ŠKORPIJI DO 3. JANUARA 2020: bolan period za Strelca, Vodoliji preti konflikt

Jaka energija Marsa, po horoskopu za period do 3. januara 2020. godine donosi aktivan, strasan period u kojem će biti dosta borbe...

RAK

Kod vas će ovaj tranzit Marsa biti u vašem petom polju gdje on budi vaše strasti, želju za ljubavlju i kako on ne voli da gubi, može biti i nevolje u ljubavi s partnerom. Kako je ovo polje i dece, kreativnosti, ljubavi, emocija, može doći i do svađe s decom i ljubavnim partnerom. Mnogi Rakovi sada mogu da izlaze, da se zabavljaju i žive jednu avanturu od života.

Pojedini, ako imaju takvo zanimanje, mogu da imaju posla i lepu finansijsku zaradu. Ako su vaša deca agresivna i puna energije, sada ih treba usmeriti u neki sport i obavezno treba paziti da se izbegnu povrede, svađe i špekulacije.

LAV

Kod vas će se ovaj tranzit Marsa kretati kroz vaše četvrto polje što je kuća, porodica, rodbina pa se može javiti želja za okupljanjem porodice, a mogu čak i izbiti svađe u porodici. Mnogi Lavovi mogu da imaju probleme s jednim roditeljem ili s nadređenim. Pojedini mogu da imaju problem oko stana – kuće ili mogu da napuste porodicu.

Ako imate želju, sada možete i da primate goste, kuvate, spremate kuću, renovirate. Moguća je velika nervoza u kući pa se preporučuje da negde otputujete i umirite Marsovu borbenu energiju.

DEVICA

Kod vas će ovaj tranzit Marsa tranzitirati kroz vaše treće polje gde se možete pitati “šta to beše strpljivost”. Razne komunikacije, poslovna putovanja, rodbina, komšiluk i još mnoge stvari se pokreću brzim marsovskim jezikom što je dosta direktno s dozom cinizma pa ako vam nisu dobri aspekti, sada se čuvajte konflikta.

Merkur kreće direktno, a Mars je menja znak što mnogima od vas može doneti i napredak na poslu dok pojedine Device mogu iz nestrpljenja da naprave pogrešne poteze. Kako je ovo i kuća saobraćaja, onda se treba čuvati i biti oprezan na prelazima i u gužvama držati rastojanje.
Prenošenje originalnog sadržaja potpisanog sa Lepa & Srećna dozvoljeno je isključivo uz linkovanje na taj tekst!

bonus video
ostavite komentar
Inicijalizacija u toku...
instagram
Artikal Instagram za ceo sajt