MESEČEV HOROSKOP DO 26. NOVEMBRA 2019: Strelac ima šansu za isceljenje, Biku preti ozbiljna kriza

U kući Jarca kulminiraju porodični nesporazumi, dok Ovna čekaju teškoće sve do 20. novembra! Evo šta vašem znaku najavljuje lunarni horoskop!

MESEČEV HOROSKOP DO 26. NOVEMBRA 2019: Strelac ima šansu za isceljenje, Biku preti ozbiljna kriza Foto: Shutterstock

Lunarni horoskop od mladog Meseca 28. oktobra 2019. godine do 26. novembra 2019. godine!

Škorpion je osmi znak u Zodijaku od koga većina ima nekakav iracionalni strah. To je fiksni, vodeni, ženski znak. Planete koje vladaju znakom Škorpiona su Mars i Pluton. Mars je u antičkoj mitologiji bog rata, besa, nasilja, uzavrelih strasti i razvrata. Definiše osnovne psihološke funkcije profila ličnosti.

Boja Marsa je crvena - simbol krvi, vatre, akcije i strasti. Pluton (u rimskoj mitologiji) je druga vladajuća planeta Škorpiona, kao što je i Had u grčkoj mitologiji. Važi za gospodara podzemnog sveta i stvaranja materije. Muška je planeta i sam po sebi nije zloćudan. Predstavlja razaranje i uništenje, ali i obnovu, transformaciju i regeneraciju. Pluton je viša oktava Marsa. Upravlja masama, atomskom silom, začećem i umnožavanjem, štampanjem, kloniranjem, rađanjem i umiranjem, početkom i krajem.

Pluton je, dakle, simbol misterije, skrivenosti, ali magnetizma, privlačnosti, seksualnosti. Simbolizuje smrt, razaranje ali i novi početak.

Škorpioni su glavni junaci ovog nebeskog trilera gde je sve napeto tokom poslednje dekonstrukcije nefunkcionalnih nasleđenih porodičnih obrazaca ponašanja, a potom i delovanja.

Ako bismo pričali o ljubavi i strastima, Venera u Škorpionu je u izgonu što znači da joj ova pozicija ne odgovara i da joj tu nije najprijatnije. Ovde Venera ne može da na adekvatan način podstakne ostvarenje nežne i tanane ljubavi.

S obzirom na to da je Venera u trigonu sa sporim retrogradnim Neptunom koji ide unazad, ovo je vreme koje će iznedriti potrebu da se ljubav ne doživljava na nežan i suptilan način. Škorpioni će bežati unutra, u sebe, bez suštinskog iskazivanja u ljubavnoj vezi. U krajnjem ishodu (dispozicijom) može doći do poravnanja u partnerskom odnosu. Nije lako ali nije ni nemoguće. Pun Mesec (12. novembra) ide preko ose Bik/Škorpion što će doneti kuliminaciju započete krize u vreme mladog Meseca.

Vladar Škorpiona Mars, pravi veoma napregnut aspekt sa Saturnom što zaista donosi škorpionske lomove do „pepela“. Emotivni život Škorpiona je samo slika velikih promena i oslobađanja od lažnih, licemernih slika ljubavi. Najveća istina je da je sve iluzija i da će sve proći!

STRELAC

Strelčevima se triler odvija u podsvesti. Vladar polja ljubavi, Mars je u znaku koji ga ne podržava i zato je usmeren ka prijateljima, traženju razumevanja a možda i savetovanju. Isceljenje vrlo brzo stiže ulaskom Venere u znak Strelca od 1. novembra, sve će biti lakše i prijatnije.

Ovako pozicionirana planeta ljubavi podstiče želju za ostvarenjem dublje emotivne povezanosti sa voljenom osobom u ljubavnom odnosu. Kategorija slobode i kategorija dobra su ideje koje otelovljuju uzvišenu, duhovnu ljubav koja se često postavlja iznad ovozemaljskog niskog i materijalnog uživanja u čulnim predstavama ljubavi. Obzirom da je Kiron u strelčevskom polju ljubavi, svakako je ovo vreme isceljenja sve do 26. novembra za vreme Venerinog boravka u znaku Strelca.

Predomišljanje kod njihovih partnera će trajati do kraja novembra kada će se strasti malo umiriti.

JARAC

Jarčevima ova lunacija, Mlad Mesec donosi najdirektniju dekonstrukciju „iluzije“ kroz porodične odnose. Sukobiće se stavovi o ljubavi i međugeneracijskim emocijama. Ovog puta će dominirati stariji članovi i sumanuto je da idete „glavom kroz zid“.

Kuliminacija porodičnih nesporazuma zbog emotivnog stila života mlađih članova će biti ulaskom Meseca u znak Jarca pa je za očekivati da 2. novembra bude puno suza i nesporazuma. Ljubav od vas to niti traži niti očekuje. U polju ljubavi kod Jarčeva je Uran koji brutalno insistira na oslobađanju pre svega od licemernih stavova i uverenja.

Jarčevi koji „rade na sebi“ imaće manju reakciju na okolnosti koje su neudobne. Pun Mesec će se 12. novembra dešavati u njihovom polju ljubavi, pa ako neke Jarčice žele začeće ovo je podržavajuća okolnost.

VODOLIJA

Vodolijama se ovaj triler odvija takođe na osi 4/10 što donosi tu dekonstrukciju, odbacivanje formalnosti, i bilo kakve licemerne obmane u ljubavi.

Same Vodolije su učesnici cele ove dramske priče jer Uran ruši već napaćenu dušu. Vodolije jedino žele da budu slobodne u svakom pogledu.

Brak je poslednja opcija koja može biti „kruna ljubavi“. Savetujem slobodnim Vodolijama, naročito ženskim pripadnicama ovog znaka da bar u ovom periodu ne insistiraju na dokazu ljubavi kroz prsten i venčanje, jer tako gubite ono što volite. Vodolija kada voli ona pusti da osoba ide kud poželi a samim tim i sebi daje istu tu slobodu.

RIBE

Ribama se ovaj mlad Mesec dešava u 9. polju koji donosi viziju budućnosti... ali ova budućnost je u toku cele ove godine bila na ispitu a možda baš sada kuliminira. Vladari znaka Riba su Jupiter i Neptun, koji su kvadratnim aspektom obeležili 2019. godinu, od januara do septembra.

Prisustvo naleta kreativnosti, stvaralačkih nagona, potreba za ispunjenjem svog punog potencijala osujećuje Venera u znaku Škorpiona koja samo preživljava kroz strast i posesivnost, što nisu osobine Riba. Neptun podržava ovu tešku sliku mladog Meseca kao iluziju „biće po veri tvojoj“.

Problem bi mogao nastati kao posledica neprepoznavanja realnih mogućnosti sada i ovde, kako svojih tako i tuđih. Iluzija samo isklizne i vodi u razočarenje.
Prenošenje originalnog sadržaja potpisanog sa Lepa & Srećna dozvoljeno je isključivo uz linkovanje na taj tekst!

bonus video
ostavite komentar
Inicijalizacija u toku...
instagram
Artikal Instagram za ceo sajt