HOROSKOP ZA VLADAVINU ŠKORPIJE DO 22. NOVEMBRA 2019: Lava čeka ljubavni preokret, Vodolije previše impulsivne

Kad Sunce uđe u znak Škorpije, 23. oktobra 2019. godine, očekuje nas podrška najjačeg znaka Zodijaka.

HOROSKOP ZA VLADAVINU ŠKORPIJE DO 22. NOVEMBRA 2019: Lava čeka ljubavni preokret, Vodolije previše impulsivne Foto: Shutterstock

Vladavina Škorpije otvoriće u nama bogate izvore unutrašnje snage pa ćemo lakše prolaziti kroz najteža životna iskušenja, pokazuje horoskop za period Sunca u ovom znaku.

OVAN (21.3 - 20.4)

Posao

Pazite da vas ambicije ne zaslepe potrebama iz ličnog života. Drugim rečima, možda ste u situaciji da uradite nešto jako dobro za sebe i svoji karijeru, ali potreba da obezbedite ugodnost članovima porodice može prouzrokovati precenjivanje vaših trenutnih kapaciteta.

Iako ste u poziciji da napravite pozitivan pomak u svemu, prihvatite činjenicu da će dobar deo onoga što ovih dana kreirate ostati zarobljen u vremenu nekakvim otkazivanjem i odlaganjem od strane ljudi koji o tome odlučuju.

Ljubav

Optimistični ste i zračite pozitivnom energijom. Dobar je trenutak da postavite ciljeve, jer ćete do njih s lakoćom doći. Ipak, budite umereni u očekivanjima, jer voljena osoba može pokazati dozu nestrpljenja i nerazumevanja.

Iz nekog razloga, pozvani ste da pomognete i strpljivo sačekate da se problemi vašeg partnera nekako razreše. Čini se da su problemi s kojima se suočavate rešivi jedino novcem.

Zdravlje Bolovi u leđima.

BIK (21.4 - 21.5)

Posao

Mogući su neočekivani troškovi. Uzdrmane su vam sve vrednosti, ali to ne uzimajte previše za ozbiljno, u pitanju je samo kratka faza tokom koje morate da shvatite da u životu postoji nešto više od novca.

Do kraja ovog perioda pronalazite adekvatno rešenje i pređašnju krizu pretačete u malu pobedu kojom, ustvari, dobijate priliku da pomognete i drugim ljudima koji su se našli u sličnoj nevolji.

Osim toga, u ovom periodu je izvesno potpisivanje važnog ugovora koji bitno utiče na vaš status i karijeru.

Ljubav

Nejasna situacija na emotivnom planu. Okolnosti vas navode da se do besvesti angažujete oko svega, a ako biste bili iskreni, shvatili biste da za dodatnim trudom nema potrebe.

Vaša požrtvovanost nije prepoznata, pa je poželjno da se na vreme zaustavite kako ne biste, na kraju, bili povređeni. Nekima u ovom periodu predstoji rešavanje ozbiljnih problema u bračnim ili ljubavnom odnosima.

Zdravlje Pazite se virusa.

BLIZANCI (22.5 - 21.6)

Posao

Pravi je trenutak da svoje želje i planove sprovedete u dela. Mnogo komunikacije i interakcije s ljudima iz okruženja, a najpre s prijateljima s kojima poslovno sarađujete.

Možda ćete doći u iskušenje da se upletete u neke zakulisne radnje, verujući da je to jedini način da dosegnete cilj koji ste zacrtali. Budite oprezni i dva puta proverite svaku informaciju kako ne biste skliznuli izvan zakona.

Nekima od vas, u ovom periodu, prete kazne i problemi sa zvaničnim licima.

Ljubav

Odnos s voljenom osobom je težak. Iz nekog razloga primorani ste da se povučete i dozvolite da se stvari odvijaju same od sebe.

Ukoliko biste inicirali razgovor, ne biste saznali pravu istinu, ali ne zbog toga što vas partner laže već zato što ni on ne zna prave odgovore.

Oni koji su slobodni, u ovom periodu mogu upasti u iskušenje da obnove staru ljubavnu vezu.

Zdravlje Čuvajte grlo.
Prenošenje originalnog sadržaja potpisanog sa Lepa & Srećna dozvoljeno je isključivo uz linkovanje na taj tekst!

bonus video
ostavite komentar
Inicijalizacija u toku...
instagram
Artikal Instagram za ceo sajt