LJUBAVNI HOROSKOP DO 31. OKTOBRA 2019: Bik konačno otpušta brige, Raku preti nesporazum s partnerom

Ljubavni horoskop za drugu polovinu oktobra donosi ohrabrenje za Devicu, a usamljenim Škorpijama najavljuje nove mogućnosti.

VAGA

Mogli biste osetiti odbojnost partnera kojem je već dosta da vi lelujate po oblacima. Pokušajte biti zreliji i konkretniji. Previše priče nigde ne vodi, ali iskreni zagrljaji i pogledi dovoljni su da se osećate dobro i ispunjeno.

ŠKORPIJA

Bez obzira na nemire koji vam dolaze iz prošlosti, vi ćete biti srećni i u stabilnoj vezi na obostrano zadovoljstvo. Uz pomoć svojih dragih prijatelja, samci će zaboraviti brige i otvoriće se za nove mogućnosti.

STRELAC

Zanemarićete nerealne zahteve druge strane i pokušaćete zrelijim pristupom dovesti stvari u red. Doduše, možda ćete se osećati kao da ste izbačeni iz igre. Ne tugujte zbog toga, jer će proći kako je i došlo. Biće bolje.

JARAC

Neki će biti na pragu zaljubljivanja, a posebno se to odnosi na mlade. Ipak, nedostajaće nešto hrabrosti. Pored toga, domaće kućne stvari uzeće vam dobar deo slobodnog vremena. Moguće je da ćete se baviti poslovima u stanu, kući ili slično.

VODOLIJA

Neki će ovih dana doživeti posebno nadahnuće za ljubav. Bićete skloni potpuno da uronite u svet mašte, a vaše će veze sa ljubavnom stvarnošću olabaviti. Takođe će biti skloni idealiziaciji voljene osobe.

RIBE

Bićete potpuno okrenuti prema partneru, ali će vam on (ona) stalno donositi izazove koji u vama bude nemir. Mašta će vam raditi sto na sat. Neki će u voljenoj osobi videti nešto što ona uopšte nije. Moguće su nerealne procene.

Izvor: Ehoroskop

 

 
Prenošenje originalnog sadržaja potpisanog sa Lepa & Srećna dozvoljeno je isključivo uz linkovanje na taj tekst!

bonus video
ostavite komentar
Inicijalizacija u toku...
instagram
Artikal Instagram za ceo sajt