MESEČNI HOROSKOP ZA NOVEMBAR 2019. I SAVETI ZA VAŠ ZNAK: Vodolija mora da donese odluku, Škorpija treba da prihvati promene

MESEČNI HOROSKOP ZA NOVEMBAR 2019. I SAVETI ZA VAŠ ZNAK: Vodolija mora da donese odluku, Škorpija treba da prihvati promene Foto: Shutterstock

Ovan

Ukoliko ste zauzeti, to ne znači da nemate pravo da se dobro zabavite. U prvoj nedelji imaćete priliku da vidite stare prijatelje koji će vas pozvati na neki zajednički izlazak ili žurku, nemojte da propustite da se malo opustite i budete u dobrom društvu.

Prijaće vam da malo promenite rutinu i da promenite kolotečinu u koju ste upali. Razgovaraćete sa nekim novim ljudima a sa voljenom osobom ćete sredinom meseca moći da uživate u zajedničkim trenucima.

Nemate puno obaveza kada je reč o poslu i zato lagano završavate sve svoje radne zadatke na vreme. Sa kolegama imate solidan odnos i to vam se sviđa, ne odgovara vam napeta atmosfera u kojoj svako jedva čeka da kaže nešto loše o onom drugom.

Krajem meseca je moguće da dođe do nesporazuma na poslu koji će se završiti dobro po vas, ali se potrudite da više ne budete deo te priče koja ne ide uopšte uz vaš karakter i uz vaše ponašanje.

Tokom celog ovog meseca će vam zdravlje varirati i morate da se dobro potrudite da ga stabilizujete u narednom periodu. To neće biti lako, ali uz malo volje imate šanse da se osećate dobro i spokojno.

Bik

Ovaj mesec će za mnoge Bikove biti veoma naporan. Na trenutke će izgledati da se bura stišava ali onda će doći do novog naleta talasa i nećete moći da se opustite celog meseca. Iz nedelje u nedelju vas čeka veliki broj obaveza koje ćete jedva uspeti da završite.

Na neki način uživate u svim tim obavezama ali će vam ipak ponestati snage u trećoj nedelji ovog meseca i odmor će vam biti preko potreban.

Emocije vam nikada ne jenjavaju pa će tako da bude i u narednom periodu. Sve radite srcem, ali to ponekad nije najbolje rešenje zato što lako možete da budete povređeni.

Ponekad treba da ostavite osećanja po strani i da radite stvari mehanički kako biste što lakše završili neki zadatak ili rešili neki problem, bez obraćanja pažnje na ljude oko vas koji vas posmatraju uz dosta ljubomore. Kada ovaj mesec prođe ući ćete u novi proces stvaranja koji će biti kreativan i koji će vam doneti neke nove poslovne ideje i šanse za dalji uspeh.

Osećate se dobro ali pomalo iscrpljeno i trebaće vam odmor pre ili kasnije.

Najbolje je da idete na odmor bez obaveza koje će vas čekati kada se vratite, u suprotnom nećete moći da se opustite na pravi način i nećete moći maksimalno da se opustite.

Blizanci

Mnogo je osoba koji vas tapšu po ramenu ali vam iza leđa govore svašta. Vi ste toga svesni ali nikada ne možete da budete sigurni ko vam je pravi prijatelj a ko samo gleda svoju korist.

Otvorite dobro oči naročito kada je reč o novim poznanstvima, nikome ne možete verovati, naročito ne onima koji vam dele komplimente bez ikakvog posebnog razloga. Svašta ste prošli u životu i vrlo dobro znate da se dobra osoba retko sreće, a još češće je da samo glumi da je dobra osoba.

Niste baš organizovani kada je reč o vašem privatnom životu ali se trudite koliko možete. Pokušavate da nađete balans između poslovnih i privatnih obaveza zato što ne volite da zavisite od drugih i da stalno molite nekog da završava vaše obaveze umesto vas.

Kada imate previše posla, trudite se da sve završite na vreme kako vaš društveni i ljubavni život ne bi bio ugrožen, nalazite dovoljno vremena za sve, i za prijatelje, i za rodbinu, i za neke poznanike koje želite malo bolje da upoznate.

Realizacija nekih planova će morati da sačeka pošto još nije pravo vreme za to. Hteli ste da ostvarite još jednu svoju želju ali ipak ne smete da žurite kako ovaj plan ne bi propao. Jer, kad bi se to desilo, kasnije ne biste mogli da ispravite greške i zato morate da naučite da budete strpljivi.

Za sada ste zadovoljni situacijom na poslu i, iako je svakome dodatnog prihoda dobrodošlo, imaćete priliku u skorijoj budućnosti da popravite to.
Prenošenje originalnog sadržaja potpisanog sa Lepa & Srećna dozvoljeno je isključivo uz linkovanje na taj tekst!

bonus video
ostavite komentar
Inicijalizacija u toku...
instagram
Artikal Instagram za ceo sajt