ZDRAVSTVENI HOROSKOP ZA OKTOBAR 2019: Blizanci puni dobre energije, Vaga mora da promeni ishranu

Kakve zdravstvene promene nam donose prvi jesenji dani...

Devica

Tokom oktobra će vam trebati sva strpljivost, jer može doći do zastoja s vašim planovima. Veliki deo vašeg vremena i energije prethodno ste potrošili oko stranih pitanja, bilo da se radi o putovanjima ili ljudima, ili možda čak i poslu. Jako ste zabrinuti zbog osobnog mira.

Ne prihvatajte oko sebe ljude s negativnim energijama i ne oklevajte kada se želite udaljiti od drugih, osim ako se ne osećate ugodno u njihovom društvu. Proverite poruke koje šaljete, da budu shvaćene kako treba, jer je područje komunikacije od početka meseca vrlo nestabilno i lako može doći do nesporazuma.

Nemojte ni pomisliti da napustite novi pogled i način razmišljanja i pokušajte biti zahvalniji na svom telu, a pozitivno razmišljanje pomoći će vam da ublažite stres koji ste proživeli.

Vaga

Sreća će biti na vašoj strani i energija će vas preplaviti, što će ostati  do sredine novembra. Sunce u vašem znaku donosi vam snagu i energiju. Mlad Mesec 9. oktobra 2019. godine pomoći će vam da pokrenete promene u željenom smeru, želećete učiniti mnoge stvari, ali dobro promislite o svemu. Imate sumnje i strahove, ali hrabri ste i voljni promeniti neka verovanja koja vam više ne odgovaraju. U ovom periodu možete ispuniti neku stariju želju.

Isprobajte nešto novo kako biste se osećali bolje, možda bi mogli otići u teretanu ili promeniti prehranu. Mali gest od srca i zahvalnost donose neverovatan osećaj ispunjenosti.

Škorpija

Jupiter i Merkur u vašem znaku s retrogradnom Venerom pojačavaju vaše sumnje, želju da otkrijete skrivene istine, nepravdu, stvari koje vas ometaju i ne dopuštaju da se opustite. Osećate potrebu da se odvojite od grupe kojoj pripadate i da se ponašate kako želite, a ne kako drugi očekuju. Budite fer, kako ne bi imali grižu savesti kasnije! Takođe, razmislite šta unutrašnje borbe i stres čine vašem telu. Odmorite se i pokušajte više vežbati.

Pokušajte da smanjite obroke, posebno kasno u noć. Ulazite u posve novu fazu osobnog rasta i samorazvoja, što donosi zadovoljstvo i ispunjenje i vodi vas prema pravom putu u sledećih nekoliko godina. Biće neprijatnih situacija, ali zadržite smirenost i kontrolišite se. Neke vežbe opuštanja mogu pomoći. Neki bi se vaši strahovi mogli gomilati, neki s razlogom, a neki bez pravog razloga. Uočite razliku između njih.
Prenošenje originalnog sadržaja potpisanog sa Lepa & Srećna dozvoljeno je isključivo uz linkovanje na taj tekst!

bonus video
ostavite komentar
Inicijalizacija u toku...
instagram
Artikal Instagram za ceo sajt