MESEČNI FINANSIJSKI HOROSKOP ZA OKTOBAR 2019: Blizanci očekuju povišicu, Strelac treba da traži ono što zaslužuje

Na profesionalnom planu, Device ostavljaju veoma dobar utisak, Vodolijama je povoljno vreme za kredit.

MESEČNI FINANSIJSKI HOROSKOP ZA OKTOBAR 2019: Blizanci očekuju povišicu, Strelac treba da traži ono što zaslužuje Foto: Shutterstock

Ovan

Poželećete malo da usporite 1. i 2. oktobra kako biste razmislili o onom što stvarno želite, a to je kako da radite manje, a da zaradite više. Do 5. oktobra 2019. godine sve probleme koji nastanu na poslu trebalo bi shvatiti ozbiljno. 8. oktobra, vaše ambicije verovatno će premašiti vaše snove.

Dobićete podršku za sve što preduzmete tokom meseca. Vaš takmičarski duh preuzima vođstvo. Porodica će vam biti podrška. Ljubavna veza će ojačati i ništa vam neće stajati na putu. Do 19, 20. i 21. oktobra 2019. godine trebalo bi da kritički posmatrate svaki projekat na kojem radite. Ako projekat donosi puno ozbiljnih stvari i detalja, istražite ga 24. i 25. oktobra.

Karijera dolazi na prvo mesto 29. oktobra. Postizanje cilja postaje ostvarivo 31. oktobra. Uz pomoć prijatelja i društvenih kontakata tokom oktobra 2019. godine ostvarićete napredak u karijeri. To će se pozitivno odraziti i na finansije. Uključićete se u razne druge aktivnosti kako biste dodatno poboljšali svoje finansije, a čini se da je ovo dobar mesec jer vas zvezde podržavaju! Dobićete novac od prethodnih ulaganja i zahvaljujući aktivnostima izvan posla.

Školovanje će biti izazov, ali imaćete svu potrebnu pomoć od mentora ili učitelja. Zbog posla ili obrazovanja ovaj mesec puno ćete putovati. Krajem meseca putovaćete u inostranstvo sa svojim prijateljima ili porodicom na odmor.

Bik

Ovo je mesec promena kada se radi o karijeri. Veliki deo vremena posvetićete poslu. Shvatićete da imate dobre izglede za ostvarenje uspeha i želećete da iskoristite situaciju. Istražićete druge mogućnosti, osim onoga što sada radite. Imate puno talenata koje tek trebate istražiti i ovo će biti mesec u kojem ćete to učiniti. Finansijska situacija za ovaj mesec govori da nema većeg pomaka iako će karijera biti u usponu. Dakle, moraćete više raditi kako biste postigli svoje ciljeve.

Pametno ulažite svoj novac i pazite koliko trošite, sve dobro isplanirajte. Mogli bi dosta putovati zbog posla, čak iako to ne nameravate. Treba da idete napred i da razmislite o svemu što želite ostvariti. Odlični dani za introspekciju su 1. i 2. oktobra 2019. godine kada će vam mašta pomoći da dođete do novih odluka i otkrijete šta tačno želite dalje. Šta god da se tad pojavi, držite obe noge čvrsto na tlu. Nemojte se ustručavati zatražiti pomoć na poslu 5, 6. i 7. oktobra.

Zašto biste sve radili sami, na kraju krajeva, tu smo da pomažemo jedni drugima. Sjajni događaji 10. i 11. oktobra biće dokaz da se sve isplatilo i poziva vas na slavlje! Razmislite o novoj poslovnoj ponudi 22. i 23. oktobra. Rizik uvek postoji kada se radi o partnerstvu, ali nagrade bi mogle biti velike. Konkurencija bi vas mogla naučiti nečem važnom 14, 15. i 16. oktobra, a problemima oko 29. oktobra pristupite drugačije, sagledajte ih na nov način.

Blizanci

Tokom oktobra 2019. godine bićete usmereni na karijeru. Najviše vremena provodićete na poslu, ali to ne znači da nećete moći naći vreme za druženje s voljenom osobom i s članovima porodice. Vaše komunikacijske sposobnosti odigraće važnu ulogu u vašem profesionalnom životu. Manji poslovni nesporazumi mogući su 5, 6. i 7. oktobra. Dobro ste mislili, pa i oni su - imajte to na umu! Stvari će se sporo razvijati.

Možda nijedan vaš projekat neće biti završen 12. ili 13. oktobra 2019. Bez obzira na to, zabavićete se više nego ikad! Primićete dobre vesti i sjajnih par dana su pred vama! Bavite se detaljima 19., 20. i 21 oktobra. Do 26. oktobra bićete spremni u potpunosti za akciju. 27. i 28. oktobra setite se da je radni kolega neko na koga stvarno možete računati, a ako nije, onda ne bi trebali sarađivati. Nova perspektiva upravo je ono što ste čekali. Uživajte 31. oktobra kada dobijate novi pogled na stvari.

Da biste ostvarili svoje poslovne ciljeve, biće vam potrebna pomoć drugih. U karijeri će biti napretka, kao i kroz obrazovanje i kroz porodične odnose. Ne bi trebalo da bude finansijskih poteškoća. Novac vam s lakoćom pritiče, uglavnom od posla kojim se bavite. Moguća je povišica na poslu.

Rak

Na profesionalnom nivou postoje određene poteškoće koje stvaraju teskobu i napetost kroz odnose s kolegama. Najčešće zbog tvrdoglavosti, sukoba mišljenja ili egoističnog ponašanja. Igra onoga ko je uvek u pravu može se završiti loše, nekonstruktivno i, pre svega, opterećuje vas i donosi stres, odvlačeći vas od onoga što je zaista važno. Spremite se za napredovanje i najavu povećanja plate, ali i više odgovornosti. Plata bi mogla biti razlog za nezadovoljstvo, posebno zbog takmičenja u platama između radnih kolegama.

Zbog zavisti može doći do svađa i sukoba, ali sukob ne donosi olakšanje i rešenje. Posebno tokom druge polovinom meseca trebali bi tražiti one koji su vam zaista saveznici i pregovarati o svojim pravima hrabro, ali i s diplomatijom. Naporno ćete raditi na novim projektima tokom oktobra. Možda se čak i predomišljate oko ideje da nastavite studije ili se odlučite za osvežavanje znanja kroz kurs kako biste imali bolje izglede za bolje plaćeno radno mesto.

Ovo nije vreme za velike poteze u karijeri ili za velike inicijative, posvetite se poslu koji obavljate i dajte sve od sebe da ga obavite najbolje što možete. S finansijske strane ne najavljuju se važni pomaci. Treba vremena da vam sve što ulažete donese bolju zaradu. Budite strpljivi i smanjite troškove što je više moguće, isplanirajte kupovinu i ne trošite na nepotrebno.

Lav

Karijera Lavova cveta, kao i finansijska situacija. Projekti su vam važni, zato ne gubite vreme i sledite intuiciju koja će vas odvesti do novih početaka. Ako vas ljubav pokreće, nećete biti razočarani, zvezde igraju s produžecima, planetarni uticaji pojačavaju vašu kreativnost.

Kuća novca naglašena je uz prijateljske planetarne aspekte, posebno u prvoj polovini meseca. Kao rezultat toga, Lavovi razmišljaju o boljem i o novim ciljevima koje žele ostvariti. Mars utiče na razvoj i rast, otkriva nove i isplative perspektive, u finansijskom smislu. Inspirisani ste i sigurni u svoje snage, a to vas može odvesti daleko ako niste pod uticajem ega, i ako ne preterujete sa samodokazivanjem. Nakon 24. oktobra očekujte otvaranje novih profesionalnih mogućnosti ili pregovaranje.

Ako ste nezaposleni, prilika za novi posao će biti. Osećate da su dobri izgledi za razvoj i napredak. Nadoknađujete zaostatke, a hrabrost i profesionalna sposobnost pomoći će vam da se istaknete među kolegama ili kroz takmičenja, a hijerarhijski nadređeni primetiće vas. Konflikti ne izostaju na radnom mestu, posebno u drugoj polovini meseca, zato delujte sa strpljenjem i diplomatski kako ne biste pogoršali situaciju. U drugoj polovini meseca dobro bi bilo učestovati na kursevima, radionicama, jer će vam to ići u prilog.

Devica

Tokom oktobra 2019. godine novčana pitanja biće na prvom mestu. Device obično znaju kako treba raspolagati sa svojim sredstvima. Možda ćete morati samo da napravite manje izmene. S ovim mesecom pojavljuju se nove mogućnosti za povećanje prihoda. Ovo je zanimljivo vreme za novi početak - hoćete li imati hrabrosti krenuti ovim putem?

Morate uložiti sve svoje veštine da biste dali doprinos, jer sada možete i treba da zaradite. Takođe, budite sigurni da deo ovog prihoda ostavite po strani za kišne dane. Oko sredine meseca počećete komunicirati na agresivan način. Nametanje vašeg stava neće se svideti onima oko vas. Krajem meseca imate priliku za predah od svojih rutinskih aktivnosti.

Na profesionalnom nivou ostavljate vrlo dobar utisak i uverljivi ste, što vam donosi bolji ugled i doprinosi povećanju prihoda. Planetarni tranziti posebno su povoljni za Device koji se žele promovisati, postati vođe projekata ili naći unosniji posao. Da biste se zadovoljili tim energijama koje su vam korisne, odlučite se za kurseve za poboljšanje svojih upravljačkih veština. Finansijska situacija Devica znatno napreduje u drugoj polovini oktobra 2019. godine, ali može biti neplaniranih troškova koji se odnose na decu (ako ih imate) ili iskušenje da potrošite više nego inače.

Za neke Device izvori prihoda mogu se menjati, pa će možda biti potrebna promena u navikama trošenja novca, kako bi bili na pozitivnoj strani i da nisu uvek na granici. Neka vam bude prioritetno otplatiti dugove, ako imate nepodmirene dugove, jer u protivnom stvoriće stres i napetost.

Vaga

Druga polovina oktobra 2019. godine povoljnija je od prve polovine meseca, s profesionalnog i finansijskog stajališta. Do 14. oktobra bilo bi bolje posvetiti se razradi strategije, te razviti svoje "napadačke" planove za povećanje prihoda i poboljšanje profesionalnog života. Vage koji traže posao ili žele pregovarati o određenim stvarima s kolegama ili šefom, suočiće se s poteškoćama. Problemi mogu nastati oko usvajanja novih pravila ili naredba koje se odnose na vašu profesiju.

Obavezno pratite sve promene koje se događaju. Sredinom meseca, bilo koja pravna ili pregovaračka pitanja koja ste pokrenuli mogla bi biti zaključena u vašu korist i neko vreme ne biste trebali imati više nikakvih poteškoća. Obratite pažnju na način na koji tumačite stvari, jer ste subjektivniji nego inače i to vam nimalo ne pomaže. Tokom druge polovine oktobra takođe biste trebali obratiti pažnju na ono što kažete, posebno u profesionalnom okruženju ili razgovoru za posao.

Pazite da ne preterate, da ne obećate više nego što možete ispuniti i ne žurite s prihvatanjem ponuda koje su očito predobre da bi bile istinite. S finansijske tačke gledišta, ne očekujte veće promene, ali počevši od 23. oktobra, situacija se može promeniti na bolje. Možete biti otvoreniji i istaknuti se među ostalima i dobiti neočekivanu finansijsku pomoć. Možete zasigurno iskoristiti svoju popularnost i čak impresionirati neke nove ljude iz svog okruženja, možda ljude koji su vrlo važni. Krajem meseca pripazite na svoja sredstva s kojima raspolažete i odredite prioritete. Postoji mogućnost za veće troškove, stoga svakako uštedite nešto novca za kišne dane. Menjajte svoje finansijske navike.

Škorpija

Tokom ovog oktobra kolektivne akcije i projekti i dalje su profitabilni, svesni ste svojih vrednosti i namećete se kao autoritet u svom području delovanja. Preuzimate voditeljske aktivnosti i ne bežite od svetla reflektora, ako ste potpuno sigurni da ste potpuno svesni odgovornosti koja proizlazi iz vaših postupaka, jer ćete možda na kraju biti malo preplavljeni svime što stavite na svoj tanjir. Ako ste već upali u gužvu, nastavite dalje.

Možete i pojačati svoju aktivnost na internetu ili započeti promociju na mreži, jer brzo možete sebi stvoriti ime i ugled. Ako tražite posao, odgovor možete brzo doći i putem interneta. Napravite biografiju na stranicama za zapošljavanje ili ažurirajte postojeću biografiju, potražite savete u virtualnom okruženju koji će vam pomoći da budete primećeni. Pismo namere napisano prema određenim kriterijima može značiti puno, posebno ako imate prijatelje koji bi ga mogli uputiti nekome važnom. Škorpije koji u poslednje vreme naporno rade i posvetili su se karijeri, krajem meseca uživaće u finansijskoj dobiti i mogu pratiti kako se njihova popularnost povećava.

Trudite se da ne budete egoistični, jer postoji puno toga što bi trebalo i što možete još da postignete. Težite za višim i ostanite i dalje znatiželjni, otkrivajte nove stvari. Tako ćete doći do novih ideja za budućnost. Izbegavajte nepotrebne troškove na luksuzne predmete i pripazite da ne podlegnete jesenskoj rasprodaji. Krajem meseca doći će do izražaja vaša harizma, ali postajete i prilično zahtevni. Neke prilike za putovanje mogle bi vas jako privlačiti zbog kupovine.

Strelac

Karijera će vam biti na prvom mestu tokom oktobra 2019. godine, a sve ostalo dolazi na drugo mesto. Radićete naporno i uspeh će vam doći, ako ste spremni preuzeti određeni rizik. Trebaće vam pomoć drugih. Vi ste nezavisni, ali imajte na umu da sami ne možete biti na dobitku. Saradnja s drugima vam je potrebna. Vaša 10. kuća je aktivirana i možete postići značajan napredak u karijeri i u odnosima s nadređenima. Pripremite se za akciju i puno druženja, što zbog posla, što zbog prijateljstva.

Privlačićete istomišljenike koji mogu podržati vaše nade, želje i snove i pomoći vam da se približite ostvarenju. Naporan rad može vas odvesti daleko, a sredinom meseca možda bi bilo dobro promeniti strategije ili možda čak i profesionalni smer. Napredujete i ne bojte se tražiti ono što zaslužujete. Strelci su spremniji nego ikad uložiti napor i razmišljati dugoročno, a to će im u budućnosti biti od velike koristi. Prvi rezultati mogli bi se videti već odmah nakon 24. oktobra, ali pokušajte da nemate prevelika očekivanja u pogledu rasta prihoda. Novac ovog meseca ne dolazi lako, nema velikih zarada ili povećanja plaća i zato morate ozbiljno planirati troškove.

Krajem meseca počinjete jasnije i pragmatičnije shvatati stvari i uspevate se samoproceniti ​​na realniji način. Može doći do sukoba zbog novca ili zbog pitanja vaše vrednosti, kada drugi procenjuju. Ako pokažete svu svoju kreativnost i ne ustručavate se staviti svoje talente da rade za opšte dobro, možete postati vrlo cenjeni i možda čak dobiti i svojih 15 minuta slave.

Jarac

U oktobru 2019. godine možete uživati ​​u plodovima prethodnih postignuća. Ovog oktobra imate priliku maksimalno iskoristiti sve napore koje ste nedavno uložili na posao, pokazati svetu novog sebe ili krenuti potpuno novim smerom u karijeri. Želju za zabavom stavite u pozadinu i usresredite se na svoju karijeru i ugled u ovom vrlo važnom periodu. Ako ste se do sada žalili da nemate sreće, evo izlaska sunca na vašoj ulici. Oktobar nudi neke mogućnosti za profesionalno ispunjenje, ali i finansijsku sreću.

Može se raditi o napredovanju i povećanju plate ili pronalasku boljeg radnog mesta ili ostvarenju profitabilnih dogovora za daljnji razvoj poslova. Do kraja meseca rešavaćete neke lične probleme koji vam već neko vreme stvaraju glavobolju. Ovaj je mesec pun uspona i padova, ali to će vam koristiti za učenje novih stvari i za razvoj. Pokušajte da ne tugujete, setite se da je sve to za vaše više dobro. Neko iz vašeg bliskog kruga može se pojaviti s nekim dodatnim zahtevima na početku meseca, ali s malo diplomatije sve ćete uspešno razjasniti. Budite oprezni prema ljudima koji vam se na poslu previše sviđaju, jer bi vas mogli iskoristiti. Sredinom meseca bićete oduševljeni određenom stvari koju morate napraviti i vaše će samopouzdanje rasti. To može biti povezano s putovanjima. Ako imate preduzeće, možete ga proširiti ili investirati u novi prostor ili tehnologije.

Zbog vremena provedenog na poslu možete zanemariti porodicu u ovom periodu. Krajem oktobra lakše ćete komunicirati s prijateljima, ali i s osobom s kojom radite na projektu van posla ili koja vas finansira. Ne bojte se razmišljati dugoročno, ali potrudite se u to uključiti i članove vaše porodice. Promene su obično veliki izazov, ali u ovoj životnoj fazi postaje vam sve jasnije da bez njih ne možete ići napred. To se posebno odnosi na one koji više nisu zadovoljni karijerom, poslom, smerom kojim se situacija razvija i svojim finansijskim rezultatima.

Vodolija

Za Vodolije oktobar 2019. biće mesec većeg samopouzdanja i veće produktivnosti, što će biti vrlo očigledno od samog početka. Ako ste zaposleni, ovaj mesec može biti profitabilan. Možda ćete biti potrebno doneti važne odluke i moraćete se pobrinuti da vas okružuju važni ljudi koji vam mogu dati mudre savete. Oko 12. oktobra, možete ulagati u kuću. Razgovarajte s voljenom osobom i s članovima porodice o idejama. Možda postoje neke razlike u željama, ali to se može rešiti razgovorom. Sledeće nedelje možda ćete odlučiti otputovati dalje od doma.

Obavezno planirajte unapred i pokušajte ne trošiti previše novca na stvari koje vam zapravo ne trebaju. Krajem meseca može se razviti napetost između vas i prijatelja ili suseda. Odjednom se možete osećati kao da tu osobu zapravo više ne poznajete i možda ne znate u šta više da verujete. Tokom ili oko 29. oktobra, možete se suočiti s nekim strahovima i strepnjama koji u stvarnosti zapravo nisu utemeljeni. Pokušajte da ne gubiti previše vremena razmišljajući o njima, pogotovo ako nemate stvarnog razloga za brigu. Tokom ili oko 30. oktobra razgovarajte s nadređenima.

Ako ste uložili više napora za razvoj i napredak projekata ili poslova, ovaj dan će možda doći uz čvrsto obećanje napredovanja ili druge nagrade na radnom mestu. Iako se možete osećati kao da se stvari usporavaju oko vas, ne brinite, jer će to dugoročno biti u vašu korist. U međuvremenu, imaćete priliku za novo putovanje zbog posla, obrazovanja ili čak pravnih pitanja. Putovanje vam donosi mogućnosti za širenje vidika na neki način, možda priliku za učenje o nekom novom svetu, ljudima i jezicima. Budući da se takve okolnosti retko događaju, ovu priliku ne smete propustiti. To je vreme kada možete započeti nove aktivnosti, razgovarati s novim ljudima i proširiti svoje vidike. Puno razmišljate o svom ugledu i želite doneti najbolje odluke kako bi vas drugi mogli ceniti zbog vaše istinske vrednosti. S puno planeta u vašoj 7. i 8. kući, videćete da je ovaj mesec pun povoljnih interakcija s važnim ljudima.

Ne možete sami zaraditi novac, pa se okružite pravim ljudima. Takođe, pripazite, jer vas neki tračevi mogu odvesti u stranu, ali ni to neće dugo trajati. Ako ste poslodavac, vreme je da budete oštri s lenjima oko sebe, a marljive nagradite. Možemo reći da je povoljno razdoblje za podizanje kredita ili plaćanje duga, zavisno od situacije. Možda će se prihodi životnog partnera povećati ili će vam biti podrška za niz projekata. Koristite povoljnu energiju tokom oktobra kako bi razjasnili sve nesporazume ili sporove u vezi s nasledstvom, velikom imovinom ili pasivnim primanjima. Slično tome, budite oprezni u kakve zajedničke poduhvate ulazite. Nakon 15. oktobra problem iz prošlosti može vam stvoriti poteškoće, ne možete napredovati sve dok ne nađete rešenje i ne dođete do tačke saradnje.

Ribe

Suočićete se sa dosta izazova na poslu i sve zavisi od toga kako ćete se s time dalje nositi. Čak i ako vam ostane gorak ukus nakon razočaranja tokom oktobra 2019. godine u vašem profesionalnom životu, uživajte u mogućnosti da sagledate stvarnost kakva jeste i odlučite u kojem ćete se smeru dalje kretati, s ovim novim spoznajama.

Mars, planeta koji upravlja vašim novcem, prolaziće kroz vašu 7. kuću, druženje i partnerstva, pa je lako pretpostaviti da će svako povećanje vašeg prihoda zavisiti o tome koliko dobro komunicirate s drugima. Pokažite svoje društvene veštine, posebno sredinom meseca i tako privucite moćne saveznike.

Uz naporan rad i pomoć i podršku onih oko vas moći ćete ostvariti napredak u karijeri. Budite oprezni kada se radi o nasledstvu, kod velikih kupovina ili pri dobijanju saveta, posebno u drugoj polovini meseca. Nije sve onako kako se čini. Nisu za vas dobri svi predlozi koje dobijate od prijatelja ili određenih grupa. S druge strane, blizak prijatelj vam može pomoći svojim stručnim iskustvom, pa čak i da vas izvuče iz potencijalnih problema, zato ostanite otvoreni prema onome što vam drugi govore, posebno nakon 23. u mesecu, ali dobro razmislite. Novac uglavnom dolazi od vaše profesije. Mudro raspolažite svojim sredstvima.

Izvor: Tarot horoskop

 
Prenošenje originalnog sadržaja potpisanog sa Lepa & Srećna dozvoljeno je isključivo uz linkovanje na taj tekst!

bonus video
ostavite komentar
Inicijalizacija u toku...
instagram
Artikal Instagram za ceo sajt