MESEČNI HOROSKOP ZA OKTOBAR 2019. GODINE SA VAŽNIM ASPEKTIMA PLANETA: kad je retrogradni Merkur a kad mlad Mesec u oktobru

U oktobru 2019. godine, Mars i Merkur kreću retrogradno, evo kakve poteškoće donose i za šta nas priprema mlad Mesec.

MESEČNI HOROSKOP ZA OKTOBAR 2019. GODINE SA VAŽNIM ASPEKTIMA PLANETA: kad je retrogradni Merkur a kad mlad Mesec u oktobru Foto: Shutterstock

Najvažniji astrološki događaji tokom oktobra 2019. godine!

Pre svega, 2. oktobra 2019. godine Mars kreće retrogradno, u Biku, a direktnim hodom kreće tek u drugoj nedelji decembra.

Zavisno od toga gde vam se nalazi Mars u natalnoj karti, njegov položaj bi mogao ublažiti neke napetosti u vašem životu. Zatim, 3. oktobra 2019. godine, mlad Mesec u Vagi i pomračenje Sunca najavljuju vreme novih početaka.

Sunce pravi pozitivan aspekt i donosi čitavu paletu mogućnosti. Oktobar donosi nove stvari, svedočićemo i  radikalnim promenama i istinskoj introspekciji. Mogli bi krenuti u potragu za ostvarenjem snova, u pravu trku za srećom.

Oktobar sadrži u sebi elemente Vazduha i Vode; Vaga i Škorpija su susedni znakovi zodijaka i imaju vrlo različit uticaj na nas, jer su vrlo različiti znakovi. Kod Vage je sve pitanje ravnoteže. Vaga je ženski znak, onaj koji veruje u poštenje, ravnotežu, ljubaznost i ljubav. Tu je element vazduha koji će život učiniti lakšim, bez namere i olakšati komunikaciju.

U astrologiji je Merkur planeta koja vlada umom i komunikacijom, pa Merkur u uravnoteženoj i mirnoj Vagi pomaže da razgovori s osobama s kojima je teško razgovarati postaju iznenada lakši.

Kako dani odmiču, postaje jače delovanje Škorpije, pa će se stabilnost i jasnoća menjati. Kao vodeni znak, Škorpija donosi osetljivost kao i kod drugih vodenih znakova, ali zavisno o čemu se radi i što bi želeli da ostane sakriveno.

Tokom oktobra 2019. godine biće živahnije na poslu, biće više druženja i timskog rada, što će doneti veću produktivnost, jer će svi biti podstaknuiti dobrom komunikacijom. Jasna komunikacija dok je Merkur u Vagi vrlo je korisna za projekte koji se jednostavno odvijaju. Razgovaraćete o projektima i pokazaćete ko ste.

Oko 11. oktobra lakše ćete izdržati poteškoće. Sentimentalnost i strast nadjačaće razum. Suočavaćete se s drugačijim i neobičnim stvarima. Za neke će to značiti beg od problema, a neke će privlačiti originalnost. Ovo može biti mesec preporoda.
Prenošenje originalnog sadržaja potpisanog sa Lepa & Srećna dozvoljeno je isključivo uz linkovanje na taj tekst!

bonus video
ostavite komentar
Inicijalizacija u toku...
instagram
Artikal Instagram za ceo sajt