PUN MESEC 13. OKTOBRA 2019. MENJA ŽIVOTNE PUTEVE! HOROSKOP ZA VAŠ ZNAK: Strelac ne sme da prenagli, Vodolije neka paze šta govore

Horoskop za pun Mesec u Ovnu 13. oktobra 2019. godine!

LAV

Kod vas se ovaj pun Mesec dešava u vašem devetom polju gde pokreće inostranstvo, saradnju sa strancima, viša učenja, vizije, filozofiju. Kako ste vi vatreni temperament, strogo treba paziti da sa nekim poslovnim partnerom ne pokvarite odnos zbog komunikacije koja je nesmotrena.

Poslušajte svoju intuiciju i budite mudri u pregovorima.

DEVICA

Kod vas se ovaj pun Mesec dešava u vašoj osmoj kući što bi moglo da se odnosi na finansije posebno što Mars tranzitira kroz vaše polje finansija i imovine uopšte. Vi imate dosta podrške kada su aspekti u pitanju jedimo možete biti nesigurni u sebe pa bi trebali pitati nekoga ko vam može pomoći.

Moguće je da se pojavi strah od promene pa ga prevaziđite.

VAGA

Kod vas se pun Mesec dešava u vašem sedmom polju partnera gde može doći do nekih iznenadnih izliva emocija. Mnogi Ovnovi i dalje imaju pozitivan upliv za finansije Marsova energija je dosta jaka pa trebate biti pribrani i ne dozvoliti da ona vlada vama jer ste vi gospodar svoje energije.

Ovaj pun Mesec može od vas tražiti da prekinete staro ponašanje kada je partner u pitanju i krenete novi način ponašanja.

ŠKORPIJA

Kod vas se ovaj pun Mesec dešava u vašem šestom polju i baca senku na dvanaesto polje u kojem tranzitira Mars gde može pokrenuti novo poglavlje duhovnosti u vaš život i drugačiji pogled na život. Svakodnevni život novi preokreti su aktivni pod ovim aspektom Meseca.

Moguća su razrešenja nečega što je bilo pod blokadom i starim navikama.
Prenošenje originalnog sadržaja potpisanog sa Lepa & Srećna dozvoljeno je isključivo uz linkovanje na taj tekst!

bonus video
ostavite komentar
Inicijalizacija u toku...
instagram
Artikal Instagram za ceo sajt