NUMEROLOGIJA ZA OKTOBAR 2019: Petice pod jakim pritiskom, Devetke imaju muke u komunikaciji

Numerološka prognoza za oktobar 2019. godine prema vašem bioritamskom broju!

PETICA

Ovo bi mogao biti veoma stresan mesec za one koji nisu spremni da privedu kraju ono što su započeli ko zna kada i stalno iz nekih razloga odlagali. Trebalo bi da što pre finalizujete sve što ste započeli u prethodnih osam meseci.

Može vam se učiniti da ste pod izvesnim pritiskom koji ne možete da izdržite i koji je za vas prevelik teret. Ne opterećujete se onim što je prošlo, živite u sadašnjosti. Jedna Petica ili Osmica će pokušati da vas provociraju ili da vas nateraju da uradite ono što oni misle da je za vaše dobro a vi ćete to shvatiti kao atak na vaš lični integritet.

Osećate pritisak sa svih strana, naročito od strane članova porodice ili šefova ako radite u velikoj privatnoj firmi. Sa ljubavnim partnerom se ne razumete baš najbolje jer vas verovatno privlači osoba koja je potpuno drugačija od vas. Moguće je da ste spremni za novu romansu sa nekim ko živi negde u inostranstvu.

ŠESTICA

Energije ne deluju povoljno na vaš broj, zbog čega postajete nestrpljivi i prilično ratoborni što nije primereno predstavncima vašeg broja. Neko će uspeti da vas izazove na dvoboj i da vam da na znanje da treba da se suočite ili sukobite oko ključnih pitanja.

Vi biste najradijte izbegli sve što ima veze sa pojaviljivanjem na sudu, u velikim javnim ustanovima, institucijama i priželjkujete da se dogodi neko čudo koje se naravno neće dogoditi.

Umesto toga, zavrnite rukave i što pre pristupite poslu. Izbegnite konflikte sa uniformisanim licima jer možete imati neprijatnosti. Stariji članovi porodice postavljaju uslove koje verovatno nećete moći da ispunite. Pazite da ne postanete žrtva intriga i da vas neko na brzinu ne nagovori na nešto što vama nikako ne odgovara.

SEDMICA

Za buntovnu, duhovno orijentisanu Sedmicu ovaj mesec znači restrikciju. Rešićete to na jednostavan način. Počećete da se intenzivnije bavite svojim emocijama što može izgledati kao pravo rešenje.

Takođe će vam biti veoma važno da sredite praktična pitanja u vezi sa novcem i poželećete da budete drugačiji nego do sada. Imaćete potrebu za kvalitetnim porodičnim ali još više i emotivnim životom. Najveća opasnost leži u vašoj popustljivosti jer ako ne budete principijelni to vam se može osvetiti. Docnijte ćete se možete kajati zbog svoje popustljivosti.

Pokušajte da smanjite obveze, da dovedete svoj život u red. Šestica vam može stvoriti osećaj krivice ili može očekivati od vas previše discipline a Dvojka može odbiti vaše udvaranje. Bilo bi dobro da se posvetite nekom svom hobiju, druženju sa prijateljima i onima koji imaju pozitivan uticaj na vas, a ma kog pola da ste, prijaće vam društvo žena.
Prenošenje originalnog sadržaja potpisanog sa Lepa & Srećna dozvoljeno je isključivo uz linkovanje na taj tekst!

bonus video
ostavite komentar
Inicijalizacija u toku...
instagram
Artikal Instagram za ceo sajt