HOROSKOP LIČNOG RAZVOJA I DUHOVNOG RASTA: kako da pronađete ravnotežu u vladavini Vage

Početak jeseni je i početak sezone Vage - evo kako da najbolje iskoristite ovaj period!

Zapamtite, jedna se vrata zatvaraju, a druga otvaraju.

Zapravo, sve će vam ovo dati ideju da li treba da budete onaj koji isceljuje druge ili treba da se sami iscelite. Zapamtite, ovo razdoblje utiče na sve – i većina pokušava da se suoči s tim na svoj način.

Tako bi trebalo i vi. Ako dođe do teških situacija – jednostavno mislite o njima kao o izazovima koji će vam pomoći da naučite određene vredne lekcije.

Niko ne traži od vas da u potpunosti pustite ljude da gaze po vama. To nikad ne može biti poenta, ali – ako verujete da su ljudi jednostavno deo vaše duše koji pokušavaju da vam pomognu da naučite lekciju, možda se to isplati.

Sa Suncem u Vagi možete biti sigurni da ćete pronaći način na koji se nosite sa stvarima. Ako nešto postane toksično ili vas zaustavi u rastu, lako možete preneti svoje molbe Svemiru.

I kao što znamo, Vaga se bavi stvaranjem ravnoteže. Dakle, dok koračamo kroz sve što je na našem putu, sve što treba da imamo na umu je da treba da imamo osećaj ravnoteže.

Život se vrti oko saradnje. Možete pokušati da napravite kompromis, ali na kraju ćete patiti vi. Ova sezona Vage ne bi trebalo da se odnosi samo na vas ili na sve druge osim vas. Trebalo bi da se usredsredite na svaki aspekt sebe i društva.

Jednostavno ne možete ignorisati sebe i nastaviti da budete nesebični kad vas očito boli. Isto tako, ne možete biti sebični i ponašati se onako kako samo vama odgovara. Pažljivo treba da budete usresređeni i na jedno i na drugo.

Zapamtite, ako odlučite pomoći jedni drugima, uspeh će doći lako. Pa zašto ne biste obećali da ćete u ovoj sezoni Vage održati privid sklada i ljubavi u odnosima, kako bi svi mogli da krenete dalje s osmehom na licu i hrabrošću u srcu.

Tekst: Suzana Dulčić

Izvor: Atma
Prenošenje originalnog sadržaja potpisanog sa Lepa & Srećna dozvoljeno je isključivo uz linkovanje na taj tekst!

bonus video
ostavite komentar
Inicijalizacija u toku...
instagram
Artikal Instagram za ceo sajt